Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Gaziosmanpaşa'da oyun grubu tavsiyesi istiyorum:) Gymboree mi Yuva İlkadım mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ophelia07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
29
0
Merhaba arkadaşlar, benim 1 yaşında bir oğluşum var. Ben çalışyorum ve oğlumun artık evde çok fazla zaman geçirmeyip sosyalleşmesini zevkli zaman geçirmesini istiyorum. Bir kaç arkadaşımın tavsiyesiyle Ankara'da oyun gruplarını araştırdım. Kreş gibi değilde haftada bir kaç gün bir iki saat gidip kendi yaş grubundaki bebeklerle beraber vakit geçirebileceği birşeyler öğrenebileceği ve tabi eğitimli insanların olduğu bir yer olsun istiyorum. Hem böylece ilerde kreşe başlayınca çok zorlanmaz diye umuyorum. Gaziosmanpaşa'da oturduğumuz için bu muhiti araştırdım. Gymboree ve Yuva İlkadım arasında kaldım. Acaba içinizde bebeğini bunlardan herhangi birine götüren var mı ? Bana fikir veririseniz sevinirim. bunun dışında da bildiğiniz bir yer varsa paylaşır mısınız? Çok teşekkür ederim şimdiden :)))

Oğlunuz tam olarak kaç aylık? Ben de oğlumu yuva ilk adıma kaydettirdim. Şu anda oyun grubunda 3 kişiyiz, henüz başlamadı ama. 9 ekimde başlayacak grup salı ve perşembe 16-17 saatleri arasında haftada 2 saat olarak.Aylık 325tl Ücreti. 18,20,22 aylık üç çocuk varmış şimdilik. 6 çocuk olana kadar kayıtlar devam edecekmiş. Ortamları öğretmenleri hoşuma gitti benim.bakalım inşallah hislerimde yanılmam. Gymboree nin de ücretsiz deneme dersine katıldık. Oğlum çok eğlendi ama fiyatı biraz uçuk. Paket fiyatları var ve 45 dakika ücreti yaklaşık 60-70 tl ye geliyor. Ücretsiz deneme dersine katılmanı tavsiye ediyorum karar verebilmek adına. Yapa çocuk kulübüyle de görüştüm ama 18 ay sonrası anneli oyun gupları yokmuş. Deneme dersi ücreti de sadece 15tl, Yapa da Özlem hanımla mutlaka yüzyüze görüşün derim. Annesiz oyun grubu ararsam bir gün mutlaka cinnah yapayı düşünürüm.

Canım oğlum 5 Eylül'de 1 yaşını doldurdu. Ben de Gymboree nin fiyatlarını çok uçuk buldum açıkçası. yani haftada iki gün götürsem ikişer saat haftada 250 lira nerdeyse. Aslında sanrım bende yuva ilk adıma kayıt yaptırıcam oyun grubu için. eğer sende orda olursan tanışırız belkide :) Yapa bana biraz uzak olacak, yuva ilk adım her açıdan daha iyi gibi görünüyor şu an. Öğretmenlerini ortamı beğendim demişsin, ona çok sevindim. Ben de bi daha ki hafta içi gidip bakıcam. Birde aklınızda bulunsun Üstün Dökmen'in Küçük Şeyler anaokulu var Gaziosmanpaşa'da. 20 ay ve üzeri için kreş şeklinde. Bir daha ki sene kreş düzeyine gelince ben orayı düşünüyorum.Bence sizinde aklınızda olsun bir seçenek olarak:)

merhaba arkadaşlar ben ankarada gündelik temizlik işlerine gidiyorum temiz ve titiz biriyim elim hızlıdır işimi titiz yaparım özenle yaparım 2 günüm dolu tecrubewliyim evliyim güvenilir insanlarlaisterim calışmak igeri kalan günlerimi doldurmak istiyorum iş ayırmam ankaranın neresi
olrsa olsun ayırmam önemli oalan güvenilir insanlar olsun evleriniise titiz biir yargımcı arıyosanız eğer bana burdan yada özelden mesaj atarsanız sevinirim hanımlar

Arkadaşlar ankara Gaziosmanpaşada tavsiye edebileceğim en iyi yer şirin dünyası parti ve oyun evi. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 10:30-12:00 saatleri arasında oyun grupları devam ediyor. Hem fiyat olarak uygun hem de çok kaliteli bir yer. Ben oğlumu her 3 gün de götürüyorum. Gruplar 1,5-3 yaş arası çocuklardan oluşuyor. Dilerse anne de oyunlara katılabiliyor, yada oturup çay içerek çocuğunu seyredebiliyor. 1,5 saatlik seansı yaklaşık 25-30tl ye geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…