Ankara gazi üniversitesinde burun estetiği olanlar

heyyoys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
119
23
98
27
Merhaba. Burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. Kemiğinde kırık nefes alamama kılcal damar sorunu. Şeklinide düzelttirmek istiyorum. Kemal fındıkçıoğlundan çok memnun olanlar var. Ücreti ne kadar bilen biri varmı?Ameliyata hem kbb cerrahı hem plastik cerrah mı giriyor ? Sgk karşılıyosa ne kadarını karşılıyor ? Bu süreçte beni bilgilendirirseniz sevinirim.

şuan nasıl bilmiyorum ama birkaç yıl önce bi Kemal Fındıkçıoğlu furyası vardı forumda. ben de takip ediyordum düşündüğüm için. sanırım birkaç kişi olup memnun kalmış ve fiyat uygun olduğu için ameliyat olan olana. sonra herkesten bir şikayet okudum

Ücreti ne kadarmış?

Asla olmayı benim ablamın burnuu mahvetti Kemal findikcioglu 2 kere ameliyat etti ikisinde de yapamadi

Merhaba iki gün sonra kemal beye ameliyat günü almaya gidicem heo iyi seyler okuyordum ama tekrar bir bakayim dedim cok kotu yorumlar gordum icime kurt dustu acaba ablanızın burnunun fotograflarini bana atabilirmisiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…