Y yanatekin Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2015 2 0 35 15 Haziran 2015 Konu Sahibi yanatekin #1 iyi günler! ankara GATAda gebe takibi yada doğum yapanlar var mı???
A ASY Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2014 5 2 44 23 Haziran 2015 Konu Sahibi yanatekin #2 Kimse GATA da doğum yapmamış mı gerçekten?. benim de son 2 ayım artık karar vermek istiyorum . Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum.
Kimse GATA da doğum yapmamış mı gerçekten?. benim de son 2 ayım artık karar vermek istiyorum . Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum.
Osemsel Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2015 79 93 37 2 Temmuz 2015 Konu Sahibi yanatekin #3 ASY .!.: Kimse GATA da doğum yapmamış mı gerçekten?. benim de son 2 ayım artık karar vermek istiyorum . Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Gatada 23 mayısta doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim ihmal sonucu ordaki doktorların çoğu öğrenci stajyer tavsiye etmiyorum
ASY .!.: Kimse GATA da doğum yapmamış mı gerçekten?. benim de son 2 ayım artık karar vermek istiyorum . Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Gatada 23 mayısta doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim ihmal sonucu ordaki doktorların çoğu öğrenci stajyer tavsiye etmiyorum
A ASY Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2014 5 2 44 2 Temmuz 2015 Konu Sahibi yanatekin #4 Osemsel .!.: Gatada 23 mayısta doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim ihmal sonucu ordaki doktorların çoğu öğrenci stajyer tavsiye etmiyorum Genişletmek için tıkla...
Osemsel .!.: Gatada 23 mayısta doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim ihmal sonucu ordaki doktorların çoğu öğrenci stajyer tavsiye etmiyorum Genişletmek için tıkla...
A ASY Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2014 5 2 44 2 Temmuz 2015 Konu Sahibi yanatekin #5 Çok üzüldüm .Başınız sağolsun .Allahım size sabır versin. İnanın ne diyeceğimi bilmiyorum .
Osemsel Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2015 79 93 37 2 Temmuz 2015 Konu Sahibi yanatekin #6 ASY .!.: Çok üzüldüm .Başınız sağolsun .Allahım size sabır versin. İnanın ne diyeceğimi bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Sizde etrafınızdakilerine oraya gitmemelerini tavsiye edin.
ASY .!.: Çok üzüldüm .Başınız sağolsun .Allahım size sabır versin. İnanın ne diyeceğimi bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Sizde etrafınızdakilerine oraya gitmemelerini tavsiye edin.
boncuklu gelin Umutlu Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2015 989 1.445 5 Ekim 2015 Konu Sahibi yanatekin #7 ben de yarın sabah oraya gitmeyi düşünüyordum..bunda da vardır bir hayır..etlik zübeyde hanım yolu gözüktü yine
ben de yarın sabah oraya gitmeyi düşünüyordum..bunda da vardır bir hayır..etlik zübeyde hanım yolu gözüktü yine