ankara fatih üniversitesi hastanesi hakkında

bende 1 aylık hamileyım hala bir doktor bulamadık bulduklarımızda arastroz kötü cıkıo canım .bulursan bana da haber ver:44:

Artık karar verdim ankarada herkes bu durumdan muzdarip :)

bilgi hastanesinde sultan pınar dündar varmış gidenlerden aldığım duyumlara göre iyi bir doktormuş artık ona gtmeyi düşünüyorum bende, ama sizler yeni ve iyi doktorlar bulursanız paylaşın lütfen :)

Hepimiz sağ sağlim bebeklerimize kavuşalım inşaallah..

ben de koru hastanesini duydum adnan bey ama o da 87 lira sadece muayene ücreti alıomuş, bir de bayındır hastanesi var sgk ile anlaşması yok malesef, parası olan buralara gitsin ben özel olsun istiorum ama biraz da uygun olsun istiorum sanırım bu ankara için fazla. burda sadece zenginlere hitap eden özel hastaneler var bizim gibi memurlar da devlet hastanesi işte sanırım napcam bilmiorum

bende koru hastanesini arastırdım her kesi epidural ya da sezeryana yönlendiriyollarmiş...zaten sizde arastirirsaniz her kes sezeryan yaptıranlardır 1 haftadır arastirmamda 1 normal dogum yapan buldum...

katılıyorum malesef tandoğan magnet tıp merkezine gidiyordum muayene ücreti 12 lira sgk anlaşması var ama doğum yapılmıyormuş yeni öğrendim. yataklı hasta bölümleri yokmuş.

Sincan lokman hekim var dediler ama gidenlerin çoğu memnun olmamakla birlikte ücretleri çok yüksekmiş.

Batıken bilgi hastanesine gitmeyi düşünüyorum şimdi. 25 lira sanıyorum muayene ücreti ama dediğiniz gibi bende sürekli sezaryana yönlendiriyorlar diye biliyordum. bi tanıdık doktorun biriyle görüşmüş normal doğum yapıyormuş ona gitmeyi düşünüyorum, kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…