• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara falcıları tavsiye

Endoplazmik98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
23
0
86
28
Turuncu cafede falı çıkan var mı ve masal cafe de önereceğim falcı Turuncu kaderin falları çıktımı zihin okuma ya da tuhanna ve çatıyı denedim çıkmadı deneyimi olan var mı?

Tuhanna ve Arya. Daha ötesini bilmiyorum. Tuhanna ile enerji meselesi olduğuna inanıyorum ama şu ana kadar söyledikleri hep oldu. Sadece tarih konusunda emin olamiyorum. Aryamın tarihleri supper

Turuncu cafede falı çıkan var mı ve masal cafe de önereceğim falcı Turuncu kaderin falları çıktımı zihin okuma ya da tuhanna ve çatıyı denedim çıkmadı deneyimi olan var mı?
Tuhanna genelde benim çıkıyor, Arya sadece telefondan bakıyor onun da tahminleri yorumları güzel ama fal meselesi enerji meselesi. Ben ikisini de seviyorum

Ben de arıyorum ya. Geçen Kızılayda önüme çıkan ilk cafede baktırdım kahve falına, o kadar güzel şeyler dedi ki hiç inanasım gelmedi 🤣🤣

Yazdım size özelden baktırınca bana da yazın kızlar çıkıyor mu diye. Bana söyledikleri umarım çıkmaz ama siz bi yazın ne diyecek çıkıyorsa

Back