- 13 Aralık 2019
- 23
- 0
- 86
- 28
- Konu Sahibi Endoplazmik98
Turuncu cafede falı çıkan var mı ve masal cafe de önereceğim falcı Turuncu kaderin falları çıktımı zihin okuma ya da tuhanna ve çatıyı denedim çıkmadı deneyimi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulamadım düzgün bi taneBen de arıyorummm bulursanız haber verin
Ben de enes diye birini okudum burdan tavsiye onunlada bi denk gelemedik iyi çıkarsa yazarımBulamadım düzgün bi tane
buna denk gelirsen bana da yazar mısın? Her grupta adı geçiyorBen de enes diye birini okudum burdan tavsiye onunlada bi denk gelemedik iyi çıkarsa yazarım
Tuhanna genelde benim çıkıyor, Arya sadece telefondan bakıyor onun da tahminleri yorumları güzel ama fal meselesi enerji meselesi. Ben ikisini de seviyorumTuruncu cafede falı çıkan var mı ve masal cafe de önereceğim falcı Turuncu kaderin falları çıktımı zihin okuma ya da tuhanna ve çatıyı denedim çıkmadı deneyimi olan var mı?
Ben memnun kalmadım ondan. Ama tesadüfen diyarbakırda birine tarot baktırdım hala etkisindeyim. Çok çok iyiydi. Bidaha başka kimseye baktırmam.buna denk gelirsen bana da yazar mısın? Her grupta adı geçiyor
Adı neydi nerde çalışıyor diyarbakırdayım daBen memnun kalmadım ondan. Ama tesadüfen diyarbakırda birine tarot baktırdım hala etkisindeyim. Çok çok iyiydi. Bidaha başka kimseye baktırmam.
Arya nerde?Tuhanna genelde benim çıkıyor, Arya sadece telefondan bakıyor onun da tahminleri yorumları güzel ama fal meselesi enerji meselesi. Ben ikisini de seviyorum
Arya da Ankaradaydi İstanbul’a geçti diye biliyorumArya nerde?
Hüseyin tanıyor musunuzAdı neydi nerde çalışıyor diyarbakırdayım da
Hüseyin tanıyor musunuz
Arya da Ankaradaydi İstanbul’a geçti diye biliyorum
Bi yerde çalışmıyor kendisiyle anlaşınca geliyor yada telefondan da bakıyorAdı neydi nerde çalışıyor diyarbakırdayım da
Tanımıyoruz ama tanısabilirz:) güzelmiydi tarotu bana özelden bilgilerini atabilirmisinizHüseyin tanıyor musunuz
Evet ben çok memnun kaldım. Yazıyım size özeldenTanımıyoruz ama tanısabilirz:) güzelmiydi tarotu bana özelden bilgilerini atabilirmisiniz
Baktırıp beğenirseniz buraya da yazar mısınız?Tanımıyoruz ama tanısabilirz:) güzelmiydi tarotu bana özelden bilgilerini atabilirmisiniz
Bana da yazar mısınEvet ben çok memnun kaldım. Yazıyım size özelden
YokHüseyin tanıyor musunuz