- 9 Aralık 2022
- 17
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi saripapatyal
-
Arkadaş merhaba Etlik şehir hastanesine burun estetiği için gittim. Çok övülen bir doktor vardı Merve hanım o bitirmiş galiba yapmıyormus artık ameliyat. Doktor seçme şansım var mı diye sordum hayır yok dediler. Asistanlar yapıyor dediler. Fiyat da 4500 liraymis bir ay içinde ameliyat olabilirmişim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Orada rastgele bir asistana ameliyat olan var mı? Lütfen yardımcı olu
Arkadaş merhaba Etlik şehir hastanesine burun estetiği için gittim. Çok övülen bir doktor vardı Merve hanım o bitirmiş galiba yapmıyormus artık ameliyat. Doktor seçme şansım var mı diye sordum hayır yok dediler. Asistanlar yapıyor dediler. Fiyat da 4500 liraymis bir ay içinde ameliyat olabilirmişim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Orada rastgele bir asistana ameliyat olan var mı? Lütfen yardımcı olun bana
Ben yaptırmadım tahlillerimi fotoğraf da cektirmedim çok kararsızım. Ama geliyormuş sanırım en geç bir ay içinde yapıyorlarmis ameliyatı. Sizce olmalı mıyım? Tandiginiz kişiler var mı ameliyat olanMerhaba bende sıra bekliyorum çok bilgim yok ama asistanlar değil ekip olarak ameliyata girdiklerini söylediler bana.Tahlillerinizi ne zaman yaptırdınız bir ay içinde geliyormu sıra hemen
Hayır hiç tanıdığım yok ben 19 ekimde yaptırdım bütün tahlillerimi 28 aralıkta aramışlar beni ulaşamamışlarBen yaptırmadım tahlillerimi fotoğraf da cektirmedim çok kararsızım. Ama geliyormuş sanırım en geç bir ay içinde yapıyorlarmis ameliyatı. Sizce olmalı mıyım? Tandiginiz kişiler var mı ameliyat olan
fiyat ne dedilerMerhaba bende sıra bekliyorum çok bilgim yok ama asistanlar değil ekip olarak ameliyata girdiklerini söylediler bana.Tahlillerinizi ne zaman yaptırdınız bir ay içinde geliyormu sıra hemen
4500-5000 TL arası dedilerfiyat ne dediler
Ben de gideceğim birkaç güne kadar. Sizinle iletişimde kalsak olur mu? Ameliyat tarihinizi haber verir misiniz? İnsan tutunacak bir dal arıyor bu durumda. Umarım çok çok iyi geçer ameliyatınızHayır hiç tanıdığım yok ben 19 ekimde yaptırdım bütün tahlillerimi 28 aralıkta aramışlar beni ulaşamamışlardün tekrar yaptırdım şimdi ne zaman aranırım bilmiyorum bence rahatsızsan yaptır korkulcak bişey yok bende çok korkuyordum okadar çok olan kişi varki YouTube dan videoları izledim ve rahatlattım kendimi sonuçta bu görüntü beni rahatsız ediyor
Tabikii haberdar ederim sizi inşallahBen de gideceğim birkaç güne kadar. Sizinle iletişimde kalsak olur mu? Ameliyat tarihinizi haber verir misiniz? İnsan tutunacak bir dal arıyor bu durumda. Umarım çok çok iyi geçer ameliyatınız
4.600 dedi bana 4/1 i kadarda ek ücret çıkabilirmiş 4000-5000 arasıfiyat ne dediler
Merhaba size konseyden onay çıktı mi? Beni aradılar onay çıkmadı diye4.600 dedi bana 4/1 i kadarda ek ücret çıkabilirmiş 4000-5000 arası
aa neden cikmamis dolgu veya nefes alma sorununuz mu vardiMerhaba size konseyden onay çıktı mi? Beni aradılar onay çıkmadı diye
Hayır hiçbir problemim yoktu. Sebep sordum onu da söylemediler. Tekrar gitsem yine mi aynı sonuç olur acabaaa neden cikmamis dolgu veya nefes alma sorununuz mu vardi
dolgu nefes problemi ve onceden ameliyat olduysaniz yapmıyorlar diye biliyorum sadece üzüldümHayır hiçbir problemim yoktu. Sebep sordum onu da söylemediler. Tekrar gitsem yine mi aynı sonuç olur acaba
Hayır hiçbiri yok sigara kullanıyorum sadece o da çok sık değil. Tekrar gideceğim bakalimdolgu nefes problemi ve onceden ameliyat olduysaniz yapmıyorlar diye biliyorum sadece üzüldüm
anladım tekrar güncelleme yapar mısınız ben de ameliyat olucam da, bir de fiyat hakkında bilginiz var mı 4 5 bin arası deniliyor ama acava bu yeni yil zammiyla miHayır hiçbiri yok sigara kullanıyorum sadece o da çok sık değil. Tekrar gideceğim bakalim
Fiyati tekrar gidince sorarım tam bilmiyorum umarım bu sefer kabul ederleranladım tekrar güncelleme yapar mısınız ben de ameliyat olucam da, bir de fiyat hakkında bilginiz var mı 4 5 bin arası deniliyor ama acava bu yeni yil zammiyla mi
naptiniz merak ettimFiyati tekrar gidince sorarım tam bilmiyorum umarım bu sefer kabul ederler
Arkadaş merhaba Etlik şehir hastanesine burun estetiği için gittim. Çok övülen bir doktor vardı Merve hanım o bitirmiş galiba yapmıyormus artık ameliyat. Doktor seçme şansım var mı diye sordum hayır yok dediler. Asistanlar yapıyor dediler. Fiyat da 4500 liraymis bir ay içinde ameliyat olabilirmişim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Orada rastgele bir asistana ameliyat olan var mı? Lütfen yardımcı olun b
KBB mi yoksa estetik bölümü mü acabaMerhaba bende sıra bekliyorum çok bilgim yok ama asistanlar değil ekip olarak ameliyata girdiklerini söylediler bana.Tahlillerinizi ne zaman yaptırdınız bir ay içinde geliyormu sıra hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?