• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Etimesgut civarında oturanlar bi bakabilir mi acil! !

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhaba arkadaşlar ben acil iş arıyorum günlerdir bulamıyorum. Çıldırmak üzereyim eşimin ailesinin ortamindan uzaklasmam lazım yoksa ya sinir hastası olucam yada başka bi hastalık sahibi.

Onlardan uzak durmam hepimiz için en hayırlısı ama ancak bu şekilde uzaklasabilirim ve paraya da çok ihtiyacım var. Onların verdiği bir kuruşu istemiyorum çünkü eşime ne zaman para verseler beni eziyorlar. Köle oluym istiyorlar.
Gururuma yediremiyorum artık.. Etimesgut Eryaman elvankent tarafinda iş arıyorum. Yardımcı olucak birisi var mı çok dua mı alırsınız. .
Şimdiden teşekkür ederim..

Nasıl bir iş arıyorsunuz? Eğitim düzeyiniz, yetenekli olduğunuz alanları falan belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir belki. Kendiniz başvurmadınız mı hiç bir yerlere?

Merhaba arkadaşlar ben acil iş arıyorum günlerdir bulamıyorum. Çıldırmak üzereyim eşimin ailesinin ortamindan uzaklasmam lazım yoksa ya sinir hastası olucam yada başka bi hastalık sahibi.

Onlardan uzak durmam hepimiz için en hayırlısı ama ancak bu şekilde uzaklasabilirim ve paraya da çok ihtiyacım var. Onların verdiği bir kuruşu istemiyorum çünkü eşime ne zaman para verseler beni eziyorlar. Köle oluym istiyorlar.
Gururuma yediremiyorum artık.. Etimesgut Eryaman elvankent tarafinda iş arıyorum. Yardımcı olucak birisi var mı çok dua mı alırsınız. .
Şimdiden teşekkür ederim..
canım eğitim durumun nedir seni yönlendirebilirim.

Back
X