Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nebil BozdoganArkadaslar meraba ben ankarada yasiyorum burda iyi burun estetigi yaptirabilecegim fiyat hic fark etmez. Guvenilir birisi varmi yardimci olabilirmisiniz?
Ben olmadım fakat olup olumlu yorum alan çok arkadaşım varMerhaba acaba siz estetik oldunuz mu ?
Burun dolgusunu sakın ama sakın Mehmet Akgüne yaptırmayın.acayip mağduriyet yaşıyorum.resmen paranızı elinizden almak için kandırıyorlar insanları.bende onlardan biriyim.
Takipteyim seni, bulursan haber ver olurmu?Merhabalar, yeni başlık açmamak için bu konuya dahil olacağım ama, kusursuz bir estetik yapan doktor aramıyorum ben aslına bakarsanız, yüzüme uygun ve estetik olduğu belli olmiicak bir ameliyat olmak istiyorum. Acaba bana da bu duruma göre birilerini önerebilir misiniz?
Kesinlikle Hakan Soygür. İnstagramdan bakabilirsin fotolara.Merhabalar, yeni başlık açmamak için bu konuya dahil olacağım ama, kusursuz bir estetik yapan doktor aramıyorum ben aslına bakarsanız, yüzüme uygun ve estetik olduğu belli olmiicak bir ameliyat olmak istiyorum. Acaba bana da bu duruma göre birilerini önerebilir misiniz?
Merhaba bende revizyon için araştırıyorum bu iki doktoru düşünüyordum sizin burnunuzda ne gibi bir sıkıntı oldu acabaBen Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum!
Esabil Eker'e bir arkadaşım oldu. Benimkinden çok daha güzel.
Merhaba mesut beyi bende düşünüyorum.rica etsem fiyatini ve ne zamana ameliyat tarihi verdiğini ogrenebilirmiyimMesut Kaya ile görüsün, cok iligili ve isini temiz yapan bir doktor. Yaptigi burunlar hem dogal hem cok güzel. Muayene ücretsiz. Ben ameliyat günü aldim, bir sürü doktor ile görüstüm ama Mesut bey kadar güven veren olmadi
10 bin liraya anlastik. Ameliyati agustos ayina aldim üniversite ögrencisiyim tatilde olmasini istedim. Mayis ayinda bos tarihleri vardi ben görüstügümde. Günde bir ameliyat yaptigini söyledi bu yüzden baya dolu ama bence beklemeye degerMerhaba mesut beyi bende düşünüyorum.rica etsem fiyatini ve ne zamana ameliyat tarihi verdiğini ogrenebilirmiyim
Peki sizin sadece estetik mi olacak burunda eğrilik deviasyon falanda var mi10 bin liraya anlastik. Ameliyati agustos ayina aldim üniversite ögrencisiyim tatilde olmasini istedim. Mayis ayinda bos tarihleri vardi ben görüstügümde. Günde bir ameliyat yaptigini söyledi bu yüzden baya dolu ama bence beklemeye deger