Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara eryaman kuaför önerisi

Abzekh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
136
92
35
Arkadaşlar eryamanda bildiğiniz iyi bir kuaför varmı veya yakınlarında tesettür bölümüde olmalı

arkadaşım bende arıyorum aynı şekilde hatta eryamanda değil ankarada artık nerde bayana ayrı yeri olan ve kuaförü bayan olan varsa ona gidicem. saçımı boyatmak istiyorum güzel bir kuaför bulamadım bayan olarak tesettürlüyüm

ÇUKURAMBAR SATİN KUAFÖR... ankarada güzel kuaför bulmanın heleki tesettürlü bir bayan olarak bayan bayan kuaför bulmanın zorluklarını biliyorum 5 yıldır... tonla para verip idare eder saçla dolaştım yıllardır erkek kuaföre gitmemek adına iğrenç bayan kuaförlere gittim :KK43: ve ilk defa bayıldığım bir bayan kuaför ve tesettüre ayrı yeri olan güzel nezih ve aynı zamanda uçuk fiyatları olmayan biryer buldum. her yere yazmaya çalışıyorum tüm ankarada arayan özellikle tesettürlü arkadaşların çektiği sıkıntıyı bizzat biliyorum onlara hitaben yazmak istedim... benim saçımı içerde ayrı yerde boyayan emel hanımdı bizzat ona yaptırmanızı öneririm acaip zevkli ve tecrübeli bir bayan siz ona bırakın inanın o size yakışanı bilir siz sadece ne tarz birşeyler beklersiniz bir saçtan ona bahsedin o sizin renginizi tarzınızı buluyor. ben saçımı iğrenç halinden kurtarıp düğünümüzü atlatana kadar düz bir renge boyar sonrada kendim saçım tamamen gelip boyalar gidene kadar bekletirim diye gittim. şuan öyle bir hale geldimki yıllarca aradığım kendime yakışan ve yıllarca kullancağım devam ettirceğim renge kavuştum... allah razı olsun binkere kendisinden :)

Merhaba arkadaşlar , bende Ankara'ya yeni taşındım.. Saçımı boyatmak istiyorum ama önerebileceğiniz düzgün bir kuaför var mı ? Bu arada ilk kez saçımı boyattırmaya karar verdim tereddütlüyüm o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.

çukurambar satin kuaför kesinlikle ben çok memnun kaldım öneririm

Arkadaşlar biz bayanlar için saçlar ne kadar önemli ben kendimden biliyorum. Aylarca yıllarca uzatır bakım yaptırırız. sonra nerde güzel saç boyası yaparız diye araştırmaya başlarız . Ben yaptığım araştırma sonucunda Mustafa PEHLİVAN diye birinden bahsediliyordu. Araştırdım uzun süre hesabını takip ettim ve tamam dedim istediğim kuaför bu kişi. randevü alıp gittim. Paylaşımlarında salon çok şık bir yer duruyor. Bulunduğu yer ise çok kötüydü neyse dedim, biraz beklerken gelen gidenlerin profiline baktım yapılan işlemleri izleme fırsatım oldu . içime şüphe girdi ama dedim neyse zor bi işlem değil yapabilirler . Arkadaşlar kısaca sizi dinlemiyorlar ve ortaya saçma, çok ucuz, acemi işi bir saç çıkıyor MUSTAFA PEHLİVAN, Hair Styles , haırdresser and colorıst ,hair coloring&Extesion 05334285785 ...NOKTA hair... arkadaşlar bu adam dolandırıcı . paylaştığı insatgram fotografları kendine ait değil. kendi yaptıkları REZALETTT . milleti bu resimlerle kandırıyor. zaten yeri çok kötü. beceriksiz bir ekip var. ailece işletiyorlar bu salonu ve milletin saçları hep yanıyor. BEN YANDIM SİZ YANMAYIIIIIIINNN. BİRDE SAÇLARA FISILDAYAN ADAM DİYE ÜNLENMİŞ çok affedersiniz saçlara sıçan adam denilmesi lazım

X