• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara en iyi tüp bebek doktoru ve laboratuvarı neresi

Benim eşim de sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var o yüzden en iyi labaratuvar olan yeri seçmek istiyorum. Tabi ne kadar ugrassakta nasip kısmet. İnşallah olumlu sonuçlar alıriz. Şuan ki araştırmalarima göre Ankara'da bahçeci-berfu demir, alife, Aygül Demirol ilk sıralarda isterseniz sizde instadan bakın doktorların sayfasına fikir edinmiş olursunuz
Berfu demirin tese yatırdığı doçente ulaştım konustum artabilir ya da artmayadabilir dedi bise demedi yani oda haklı olarak muayeneden sonra konusmak istiyo demek ki. Berfu hanıma gideceğiz galiba şuan eşimin 4.ay tedevisindeyiz martta ankaraya gideriz büyük ihtimalle birde sperm az olduğundan rapor çıkartmayı düşünüyorum maddi olarak maliyeti düşürür bizi rahatlatır belki biraz. Raporu olan var mı?

Hiç Fiyat almadım aramadım burada son 1 ayda bahçeçiden fiyat alanlarla konustuğumuzda 40-50bin gözden çıkarın diyorlar ama benim durumumum biraz daha maliyetli tese ameliyatıda olacak çünkü eşim
Anladim cok gecmis olsun insallah istediginiz sonucs zahmetsizce ulasirsiniz

Karar veremedik ama berfu hocaya yakınım sanki suanda. Tup bebek için maliyetli diyolar biraz para biriktirmemiz lazım
ya gerçekten özel de tüp bebek çok ciddi maliyetler insanlar bunun için varığını yoğunu koyuyor bir dönem ben de yaşadım Rabbim mübarek cuma günü hürmetine ben dahil bebek bekleyen herkese tüp bebeğe gerek kalmadan hakkımızda hayırlısı ise nasip etsin

ya gerçekten özel de tüp bebek çok ciddi maliyetler insanlar bunun için varığını yoğunu koyuyor bir dönem ben de yaşadım Rabbim mübarek cuma günü hürmetine ben dahil bebek bekleyen herkese tüp bebeğe gerek kalmadan hakkımızda hayırlısı ise nasip etsin
Çok sağolun size de insallah🙏🏻

Hangi doktoru daha çok tavsiye edersiniz peki olumlu sonuç aldınız mı. Berfu hocaya çok yakın hissediyorum ama fiyat çok uçuk 5 ay önce konuşmuştum bahceciyle şimdi tekrar sordum 5 ayda inanılmaz bir zam yapmışlar
Merhaba ben yazın sordugumds 22 bin demişlerdi şuan ne kadar olmuş

Hiç Fiyat almadım aramadım burada son 1 ayda bahçeçiden fiyat alanlarla konustuğumuzda 40-50bin gözden çıkarın diyorlar ama benim durumumum biraz daha maliyetli tese ameliyatıda olacak çünkü eşim
İlaçlar hariç fiyat mı bu kadar olmuş ne kadar artmış yaa

Berfu demirin tese yatırdığı doçente ulaştım konustum artabilir ya da artmayadabilir dedi bise demedi yani oda haklı olarak muayeneden sonra konusmak istiyo demek ki. Berfu hanıma gideceğiz galiba şuan eşimin 4.ay tedevisindeyiz martta ankaraya gideriz büyük ihtimalle birde sperm az olduğundan rapor çıkartmayı düşünüyorum maddi olarak maliyeti düşürür bizi rahatlatır belki biraz. Raporu olan var mı?
Ankara da yaşıyorsanız gazı hastanesinden rapor çıkartabilirsiniz eğer dondurulmuş embrio transferi Yapılacaksa tüp bebek de rapor geçersiz oluyor sadece ilaç için rapor kullanabiliyorsun . 2. Tüp bebegimde ilaclar için rapor kullandım baya etkisi oldu ❤️

Back
X