Ay çok sevindim tüylerim diken diken oldu allahım size nasip etmis darısı bana olsun insallah
Size durumu kısaca Anlatayım yardımcı olacak baska birileri de cıkar belki tecrübeleri ile. 4aydır burada açılan baslıklara bakmaya çalışıyorum. Sizden yardım ve tecrübelerinizi aktarmanızı yürekten istiyorum
Eşim azoperm desen değil oligos.. desen değil tek tük hareketli hareketsiz spermi görüldü semen testinde 4aylık klomen kullanımı ve çeşitli doktor takviyerleri hepsini kullandı sonuc yine aynı şehrimizdeki ürolog artık tüp bebekten baska bi çare kalmadı dedi. Küçük bir kesi ile spermler alınacak tüp bebek yaplcak diye anlattı basit ve kolay gibi geldi ilk sonra buraları okuyunca ne zormus dedm tüp bebek. Bizim resmen tek atımlık kursunumz var diyebilirim maddi manevi en iyisi olsun lab. Olarak embriyolara iyi bakılsn istiyorum ama nereye gitsem hangi doktora başvursam bilmiyorum esim ankara İstanbul uzak diyo ama ben ilk denemede de olsa en iyisi olsun diyorum bana ankarada iyi bir tüp bebek doktoru söyler misiniz erkek faktörlü tüp bebek tedavisi uygulayacağız. Eşimin tüm kan ve hormon testleri güzel cıktı. Sadece sperm tek tük görlmüş biz napıcaz elimiz havada dua etmekten baska bise yapamıyoruz suan bize yol gösterir misiniz