- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karar verdiniz mi?Bende oraya yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim
Ya bana bi özelden mesaj atarmısınız yeniyim ve nasıl atıcağımı tam bilmiyorumkarar verdiniz mi?
hangi estetisyen giriyor size ? ben 5. seansımda ilk kez buz lazer yaptırdım. 1 hafta oldu. olduğu gibi çıktı. dökülür mü? bana esin hanım giriyor. memnun değilim. her yere aynı joule akım veriyor. bölge bölge değiştirmeye üşeniyo sankiben 6 seans gittim. bacaklar buz genital ve kol altı alex. bacaklarım %90 bitti. kol altım %70, genital de %50 bitti diyebilirim. ben memnun kaldım açıkcası hizmetten ki çok pimpirikliyimdir. genitale ilave seans alıcam
semra hanım yaptı benim işlemlerimi.buz lazer yapılan yerler dökülmüştü bende sonradan. ama bana hep alex daha etkili gelmiştir. ilginç olan da alex yapılan yerlerimdeki bitme oranı buz yapılan bacaklara göre daha azhangi estetisyen giriyor size ? ben 5. seansımda ilk kez buz lazer yaptırdım. 1 hafta oldu. olduğu gibi çıktı. dökülür mü? bana esin hanım giriyor. memnun değilim. her yere aynı joule akım veriyor. bölge bölge değiştirmeye üşeniyo sanki
semra hanım nasıl ? titiz çalışıyor mu ?semra hanım yaptı benim işlemlerimi.buz lazer yapılan yerler dökülmüştü bende sonradan. ama bana hep alex daha etkili gelmiştir. ilginç olan da alex yapılan yerlerimdeki bitme oranı buz yapılan bacaklara göre daha az
ben memnun kaldım. net hatırlamıyorum ama 10-12 gün sonra diyebilirimsemra hanım nasıl ? titiz çalışıyor mu ?
buz lazer kaç gün sonra dökülmüştü?
Merhaba 6 ay sonra yazıyorum ama güncelleme yapabilir misiniz memnun musunuz hala?ben memnun kaldım. net hatırlamıyorum ama 10-12 gün sonra diyebilirim