klkc Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2014 22 3 3 Ankara 27 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi klkc #1 arkadaşlar lazere basladım 1000 tl (kol koltukaltı tümbacak ) 2. seansım dün oldu . 1 seans ta kollarımdaki tuylerde ciddi azalma oldu .cilt bakımını kontrole gittiğimde yaptıracagım gelişmelerden haber ederim
arkadaşlar lazere basladım 1000 tl (kol koltukaltı tümbacak ) 2. seansım dün oldu . 1 seans ta kollarımdaki tuylerde ciddi azalma oldu .cilt bakımını kontrole gittiğimde yaptıracagım gelişmelerden haber ederim
H haleguler Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 3 0 1 30 30 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi klkc #2 merhabalar bende elit güzelliğe gidiyordum yalnız müşteriyi mağdur ediyorlar dikkatli olun. ben bitene kadar diye anlaşmıştım bu seans da bitiriyoruz dediler pat diye ve hiç güleryüz denen birşey yok
merhabalar bende elit güzelliğe gidiyordum yalnız müşteriyi mağdur ediyorlar dikkatli olun. ben bitene kadar diye anlaşmıştım bu seans da bitiriyoruz dediler pat diye ve hiç güleryüz denen birşey yok