• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara düğün yerleri

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
arkadaşlar eylül ayında düğünüm olcak (yemeksiz)mekan ve fiyatlar hakkında bilginiz varsa paylaşırmısınız çok pahalı yerler olmasın kendi düğününüzün veya beğenmiş olduğunuz düğünlerin mekanlarını yazarmısınız şimdiden tşk...

canım burada ankara da düğün mekanları falan diye birkaç konu var onları öncelikle oku.
ama ben şöle şeyler önerebilirim.düğün salonu düşünüyorsan daha uygun fiyatlara gelir.ama yemeksiz olsun mekanlar ne bileyim otel gibi falan olsun diyorsan daha pahalı.daha ayrıntılı yaz ki kişi sayısı vs önerilerimiz ona göre verelim.
mesela wedding plaza diye bir yer var ben araştırıken bulmultum fiyat nasıl içi nasıl bi fikrim yok ama arayıp bi öğrenin istersenizhttp://www.ymweddingplaza.com/

sora öğretmenevi var.beştepede

mamak konservatuar tesisleri var.burası çok kapasiteli değil sanırım.

vedat dalokay nikah salonunun altında bir salon var 300-350 kişilik-kolejde

benimki Allah ın izniyle şahhane de olacak.yemekli olduğundan senin istediğine göre biraz daha fazla oluyor ama duyduğum yemeksiz olunca daha uygun fiyatlar oluyor dediler.bi de ne bileyim h içi fln olursa daha da düşer.mekanı gerçekten güzel.

maltepe envai çeşit düğün salonu var

altınpark da rıhtım düğün bahçesi var

böle işte.Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
bir de mesela dikmen vadisinde saklıvadi restorant var.
orası baya uygun.bir de kalabalık değilseniz onu da düşünebilirsiniz.akşam manzarası süper olur.

çok tşk ederim bi sürü seçenek yazmışsın hepsine netten bakıyım telefonla öğrenirim:)

ozzy_mim çok güzel bir seçim bizim düğünümüz seneye bende şahhaneyi düşünüyorum fiyaları asıl bilgi verirmisin....

ozzy_mim çok güzel bir seçim bizim düğünümüz seneye bende şahhaneyi düşünüyorum fiyaları asıl bilgi verirmisin....

canım kişi sayısı arttıkça yemekli menünün birim fiyatı düşüyor.mesela 300 kişiye 45-50 tl den verirken 600 kişi olunca 40 a fln düşüyor.
biizmkide şöle bayramdan hemen sonraki pazartesi inş.
cmt ya da pzr kına olup pzt düğün olacak.h içi olacağından fiyatlar biraz daha düştü.kişi sayımızda 600 650 civarı olacağından kişi başı 35tl ye kdr düştüler benim bildiğim. menüden ufak biişileri de çıkarınca(meze) gibi.
inşallah senin de gönlünce olur.

arkadaslar şöyle 700 800 kişilik ankarada 2.500 en fazla 3000 civarında bildiğin güzel bir düğünü salonu varmı ya :(

canım kişi sayısı arttıkça yemekli menünün birim fiyatı düşüyor.mesela 300 kişiye 45-50 tl den verirken 600 kişi olunca 40 a fln düşüyor.
biizmkide şöle bayramdan hemen sonraki pazartesi inş.
cmt ya da pzr kına olup pzt düğün olacak.h içi olacağından fiyatlar biraz daha düştü.kişi sayımızda 600 650 civarı olacağından kişi başı 35tl ye kdr düştüler benim bildiğim. menüden ufak biişileri de çıkarınca(meze) gibi.
inşallah senin de gönlünce olur.

arkadaslar bende sahhaneyi dusunuyorum bu fıyatlara hersey dahılmı mesela orkestra pasta fotograf konfetı vs

Back