- 8 Mart 2016
- 3
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi betulyilmaz88
-
evet kızlar önerisi olan yokmu bende fotoğrafçı bakıyorum önerilerinizi bekliyorum
bakıyorum teşekkür ederimfacebook ve instagram da
heja esra deniz fotoğrafçılığa bakabilirsiniz
kesinlikle sabri pesmen:)
diğer tarafa da yazdım, hem eğlenceli hem çok candan biri.Ya ben sabri peşmeni düşünüyorum da çektirdiniz mi daha önce nasıl gerçekten iyiler mi eğlenceli mi oluyor detay verirsen sevinrm
Betül Merhabalar..Arkadaşlar merhaba,
Siteye yeni üye oldum konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
3 Eylül 2016'da Ankara da evleneceğiz. Ankarada bir çok düğün çekimi yapan kişi var kimin sitesine baktıysam herkes çok profesyonel ama hayatta bir kere yaşanacak bir şey için şu anda kimseye güvenemiyorum. acaba hangisi en iyisidir en düzgün fotoları çeker diye düşünüyorum. Ankarada çalışıpta memnun kaldığınız bir düğün fotoğrafçısı var mıdır? yardımlarınızı beklerim :)
Merhaba cnm arkadasim bir yere yaptirmisti adam ankarada odul almis yeri dikmende sanirim bulmadiysan ogrenip haber vereyimArkadaşlar merhaba,
Siteye yeni üye oldum konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
3 Eylül 2016'da Ankara da evleneceğiz. Ankarada bir çok düğün çekimi yapan kişi var kimin sitesine baktıysam herkes çok profesyonel ama hayatta bir kere yaşanacak bir şey için şu anda kimseye güvenemiyorum. acaba hangisi en iyisidir en düzgün fotoları çeker diye düşünüyorum. Ankarada çalışıpta memnun kaldığınız bir düğün fotoğrafçısı var mıdır? yardımlarınızı beklerim :)
Kesinlikle Hakan guloksuz hem cok eglenceli hem mukemmel isinde.diğer tarafa da yazdım, hem eğlenceli hem çok candan biri.
Canim Hakan gÜlöksüz diyebilirim eglenceli ve cok profosyonel record mediaevet kızlar önerisi olan yokmu bende fotoğrafçı bakıyorum önerilerinizi bekliyorum
Instagram dan hakan guloksuz bak cnmbakıyorum teşekkür ederim
başka öneriler varsa alırım kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?