Ankara Düğün Fotoğrafçısı Önerisi olan

betulyilmaz88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
3
6
1
36
Arkadaşlar merhaba,
Siteye yeni üye oldum konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
3 Eylül 2016'da Ankara da evleneceğiz. Ankarada bir çok düğün çekimi yapan kişi var kimin sitesine baktıysam herkes çok profesyonel ama hayatta bir kere yaşanacak bir şey için şu anda kimseye güvenemiyorum. acaba hangisi en iyisidir en düzgün fotoları çeker diye düşünüyorum. Ankarada çalışıpta memnun kaldığınız bir düğün fotoğrafçısı var mıdır? yardımlarınızı beklerim :)

Başlıkları gezerken es geçmeyim dedim :) Çünkü fotoğrafçıyı bende çok araştırdım,Ben gölbaşında renko photography ile anlaştım,internetten çalışmalarına baktım ama yerinde gidip birebir gördüm stüdyolarında çalışmalarını.Bunun haricinde Sabri Peşmen'in de çalışmaları hoşuma gitmişti ama nasip renko photography miş :) çekimlerimiz ağustosta inşallah :)

Kaliteli fotoğrafçıları toplamışlar. Hemde indirim yapıyorlar. Ben beğendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Eskişehir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin her yerinde düğün dış çekimi, nişan, doğum, babyshower gibi etkinliklerinizde profesyonel fotoğraf hizmeti veriyoruz. Detaylı bilgi için sitemizi tıklayabilirsiniz. Evlenecek tüm çiftlere şimdiden mutluluklar dileriz.

ANKARA'DA PROFESYONEL DÜĞÜN VİDEONUZ KINA,NİŞAN VE İÇ MEKAN,DIŞ MEKAN ÇEKİMLERİNİZİ PROFESYONEL EKİBİZ VE KALİTELİ ALBÜM ÇALIŞMASI ANLAYIŞIMIZLA İTİNA İLE KAMPANYALI FİYATLARDAN HAZIRLAMAKTAN ONUR DUYARIZ... HEPİMİZ BU KADRAJDAN GEÇTİK:) STÜDYO SENDEN

Eklentiler

• 1962.JPG
    49 KB · Görüntüleme: 120
evet kızlar önerisi olan yokmu bende fotoğrafçı bakıyorum önerilerinizi bekliyorum

bunun için fotoğrafçınızın Ankara'da olmasına gerek yok. İnci İşler'i size gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. bizim düğün fotoğraflarımızı da çekmişti. facebook ve instagramdan inceleyebilirsiniz fotoğraflarını.

Ankara dışından gelen fotoğrafçılar ek yol parası ücretide alıyor ve bu daha masraflı oluyor

Betül Merhabalar..
Ankarada bu doğum fotografcılığı işini yapan insan sayısı çok az öncelikle bunu söyliyim sana. Kendi dogumum için o kadar çok araştırdım ki anlatamam sana. Genelde şahıslar bu işi yapıyor herhangi bir garanti vermeden. Ben bir kurum buldum dogum fotograflarımı çektirmek için. Aynı zamanda ankarada fotograf çekmeyi ve doğum fotografcılığı kursları veren bir kurumun sahibi.

Merhaba cnm arkadasim bir yere yaptirmisti adam ankarada odul almis yeri dikmende sanirim bulmadiysan ogrenip haber vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…