- 28 Mart 2015
- 94
- 31
- 33
-
- Konu Sahibi gokcenlife
tatlımm son dolgumuu başak kandıye yaptırdım ve ınanlımaz mutluyumm ıyıkı bulmusum kendısını yıllarca nasılda kazıklanmısım hem cok uygun hem ucretsız revızyon yapıo :)ozelden foto atarm ıstersenMerhaba arkadaşlar, dudak dolgusu yaptırmak istiyorum. yaptıran varmı? özellikle ankarada.
tatlımm son dolgumuu başak kandıye yaptırdım ve ınanlımaz mutluyumm ıyıkı bulmusum kendısını yıllarca nasılda kazıklanmısım hem cok uygun hem ucretsız revızyon yapıo :)ozelden foto atarm ıstersen
tatlım gunaydınn oglene dogru atıcam foto :)nasıl merak ettim... dolgun nasıl oldu kalıcılıgı nasıl? kaça yapıo canım?
Cok sevinirim fotonu ve fiyatinida yazarsan.tatlımm son dolgumuu başak kandıye yaptırdım ve ınanlımaz mutluyumm ıyıkı bulmusum kendısını yıllarca nasılda kazıklanmısım hem cok uygun hem ucretsız revızyon yapıo :)ozelden foto atarm ıstersen
tatlım gunaydınn oglene dogru atıcam foto :)
bu arada dıger doktorun bana 900 e yaptıgı 2 yıllık dolgumu 600 e yaptııCok sevinirim fotonu ve fiyatinida yazarsan.
bu arada dıger doktorun bana 900 e yaptıgı 2 yıllık dolgumu 600 e yaptıı
Ben tavsiye etmiyorum. 1 ay oldu yaklasik yaptirali yuzum eskisinden daha kotu agzim ayrik geziyorum. Paraniza yazik edersiniz.Ben dolgumu yeni yaptırdım 1hafta kadar oldu ve şuan şişliği indi dudaklarımın yaptırcak olanlar Mehmet Akgün'ü tavsiye ederim :)
Ben tavsiye etmiyorum. 1 ay oldu yaklasik yaptirali yuzum eskisinden daha kotu agzim ayrik geziyorum. Paraniza yazik edersiniz.