Dr bey kotu yorumlari sildiriyor lütfen dikkat edin! Googlehartida yorumlarda bir tane pozitif yorum yoktu bizim yorumlarımızı sildirip sözde pozitif yorumlar yapıyor buna kanmayin ben yasadiklarimi anlatayim siz karar verin.
Banada FATURA istersen eğer normal ameliyat ücretinden farklı dedi(söylediği ücret normal ücretinin iki kati) GENELDE NAKIT FATURASIZ ALIYORUM SISTEMIM BÖYLE dedi.Dakikalaca konuştuktan sonra onada ikna oldum. Dr BEYE ELDEN NAKIT FATURASIZ AMELİYAT ÜCRETİNİ ÖDEDİM , hastaneye ayrı tahliller , yatış ücreti vs. Içın para ödedim. Ameliyat planı yapacağız dedi dandik google play den hepimizin indirecegi uyduruk programla şöyle yapicam böyle yapicam die anlatıda anlattı. Söylediklerini yapamazsa die orda oluşturduğu görsel için benden imza aldı aynısını yapamazsa ben bir hak idda etmeyeyim die.
Bir tane ameliyat olmuş kontrole gelen hastaya denk gelmedim verdikleri saat sebebiyle olsa gerek. Ameliyat oldum çok agrım oldu çok acı çektim taburcu oldum hala çok kötüydüm. Tatil yapacağı için benim o halde kontrolümu erteledi. Muhattap yok aci çekiyorsunuz korkuyorsunuz.Daha Sargılarım açıldığında fark ettik burnumumdaki sekil bozukluğunu ama dr bey ısrarla mükemmel bir burun yaptığını söylüyor beklediyor. Nefes alamiyorum, yanma kötü koku şekli bozuk bir burunla kaldım.
Randevu alamiyorum verdikleri tarihten birgün önce tekrar arayıp sürekli iptal ediyorlar.Randevusuz gittiğimde görüdum ki ameliyat sonrasi kontrola gelen dakikalarca orda bekleyen benim gibi burnunda şekil bozukluğu olan öfkeli insanlar vardı. Ameliyat oncesi bir kisiye denk gelseydim asla ameliyat olmazdim! Dr beyin odasından çıkanlar sinirli dr bey daha çok sinirli bende o kadar beklemeden sonra nihayet görüşmeye alındım. Dr bey o kadar sinriliydi ki üslubu çok çirkindi bambaşka biriydi kovmaktan beter etti konusturmadi bile. Ikinci ameliyati olup ilkinden daha kötü olan hastaları, lokale düzeltmeye çalıştığı burunu, ilk ameliyati basarisiz yapip dolguyla düzeltmeye çalıştığı hastayida görünce zaten asla asla birşey yaptirmam. Yücel demir tercih etme hatasını birkere yaptım birdaha asla! (Yaşadığım sıkıntıların yüzeysel anlatımı bu daha neler neler)