Ankara dr yücel demir

juno06

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
9
2
Merhaba arkadaşlar dün sabah 8.30da ameliyatımı oldum kas altı 345 cc takmış hocam :) çok zayıf bi ihtimal demişti, dokun çok sıkı ve az; sığmaz demişti ama olmuş ^^ harika bi doktor kaç kez geldi gitti ve beni çok rahatlattı :)
Dün kendim kalkabiliyodum yattığım yerden ama bugün çok zorlanıyorum en küçük harekette göğsüm parçalanıyomuş gibi geliyo :KK43: ve yan yatamıyorum :KK43: en çok acıyan yer de şu iman tahtası denen kemik.. sizde de böyle oldu mu?

Cnm gcms olsun ilk narkozun etkisyle birsey hssetmyorsun 1 hfta btun ust bedenin agriyo ve uyusuyo normal 1 hfta atlattiktn sonra cok rahtlycksn

BU ADAMA SAKIN AMELIYAT OLMAYIN! INANMAYIN MEMNUNUM DIYENLER YALAN SOYLUYOR! HAYATIMI MAHVETTI O AMELIYAT PARASINI NE GÜÇLÜKLE DENKLESTIRDIM BASARISIZ AMELIYATIN ARKASINDA DURMUYOR KIBAR KIBAR KONUSUP SENI AMELIYATA IKNA EDEN ADAM SONRASINDA HAKARET EDEN KAVGA EDEN ADAMA DÖNÜŞÜYOR! FATURA ALMA DAHA UYGUN FIYATA YAPARIM DEDI AMELIYAT GUNU ACIBADEM DE ODAYA GELIP PARAYI ALDI KANMAYIN! ORTADA KALDIM! ALDIĞIN O PARA HARAM OLSUN ALLAHA HAVALE EDİYORUM SENI!

DR HAKKI YUCEL DEMIR BU ADAMA SAKIN AMELIYAT OLMAYIN! INANMAYIN MEMNUNUM DIYENLER YALAN SOYLUYOR! HAYATIMI MAHVETTI O AMELIYAT PARASINI NE GÜÇLÜKLE DENKLESTIRDIM BASARISIZ AMELIYATIN ARKASINDA DURMUYOR KIBAR KIBAR KONUSUP SENI AMELIYATA IKNA EDEN ADAM SONRASINDA HAKARET EDEN KAVGA EDEN ADAMA DÖNÜŞÜYOR! FATURA ALMA DAHA UYGUN FIYATA YAPARIM DEDI AMELIYAT GUNU ACIBADEM DE ODAYA GELIP PARAYI ALDI KANMAYIN! ORTADA KALDIM! ALDIĞIN O PARA HARAM OLSUN ALLAHA HAVALE EDİYORUM SENI!

DR HAKKI YUCEL DEMIR ONCE SIZI AMELIYATA IKNA EDER. SOZDE YAPTIGI INDIRIM ICIN FATURA VERMEDEN ELDEN AMELIYAT GUNU ACIBADEM DE OADA ELDEN PARAYI DAHA AMELIYATA GIRMEDEN ALIR. AMELIYAT SONRASI YASADIGINIZ SIKINTIDA BULMANIZ IMKANSIZ ASISTANI YUCEL BEY SEMINERDE DER YALAN DR BEY TATILDEDIR INSTAGRAMDAN FOTOGRAF PAYLASIR SIZ ACI CEKERKEN MUHATTAP BULAMAZSINIZ. AMELIYATINIZDA SIKINTI VARSA KACAR SIZI AZARLAR HAKARET EDER KOVMAKTAN BETER EDER. ELDEN PARA ALDI FATURA YOK BIR SURU KAGIT IMZALATTI AMA YUCEL BEY ALLAHIN DA ADALETI VAR UNUTMA SEN O ALDIGIN HARAM PARAYI TATLI TATLI YE HESABINI RABBIM SORACAKTIR SENI ALLAHA HAVALE EDIYORUM. BEN SIKAYETLERE INANMADIM BENI IKNA ETTI CUNKU BASIMA GELDI SIZ DIKKAT EDIN. NE KOTU YORUMLAR NE SIZIN DURUMUNUZ ADAMIN UMRUNDA DEGIL AMA ALLAH VAR ALLAH YUCEL BEY UNUTTUGUN ALLAH SENI ONUN ADALETINE BIRAKIYORUM

Dr bey kotu yorumlari sildiriyor lütfen dikkat edin! Googlehartida yorumlarda bir tane pozitif yorum yoktu bizim yorumlarımızı sildirip sözde pozitif yorumlar yapıyor buna kanmayin ben yasadiklarimi anlatayim siz karar verin.
Banada FATURA istersen eğer normal ameliyat ücretinden farklı dedi(söylediği ücret normal ücretinin iki kati) GENELDE NAKIT FATURASIZ ALIYORUM SISTEMIM BÖYLE dedi.Dakikalaca konuştuktan sonra onada ikna oldum. Dr BEYE ELDEN NAKIT FATURASIZ AMELİYAT ÜCRETİNİ ÖDEDİM , hastaneye ayrı tahliller , yatış ücreti vs. Içın para ödedim. Ameliyat planı yapacağız dedi dandik google play den hepimizin indirecegi uyduruk programla şöyle yapicam böyle yapicam die anlatıda anlattı. Söylediklerini yapamazsa die orda oluşturduğu görsel için benden imza aldı aynısını yapamazsa ben bir hak idda etmeyeyim die.
Bir tane ameliyat olmuş kontrole gelen hastaya denk gelmedim verdikleri saat sebebiyle olsa gerek. Ameliyat oldum çok agrım oldu çok acı çektim taburcu oldum hala çok kötüydüm. Tatil yapacağı için benim o halde kontrolümu erteledi. Muhattap yok aci çekiyorsunuz korkuyorsunuz.Daha Sargılarım açıldığında fark ettik burnumumdaki sekil bozukluğunu ama dr bey ısrarla mükemmel bir burun yaptığını söylüyor beklediyor. Nefes alamiyorum, yanma kötü koku şekli bozuk bir burunla kaldım.
Randevu alamiyorum verdikleri tarihten birgün önce tekrar arayıp sürekli iptal ediyorlar.Randevusuz gittiğimde görüdum ki ameliyat sonrasi kontrola gelen dakikalarca orda bekleyen benim gibi burnunda şekil bozukluğu olan öfkeli insanlar vardı. Ameliyat oncesi bir kisiye denk gelseydim asla ameliyat olmazdim! Dr beyin odasından çıkanlar sinirli dr bey daha çok sinirli bende o kadar beklemeden sonra nihayet görüşmeye alındım. Dr bey o kadar sinriliydi ki üslubu çok çirkindi bambaşka biriydi kovmaktan beter etti konusturmadi bile. Ikinci ameliyati olup ilkinden daha kötü olan hastaları, lokale düzeltmeye çalıştığı burunu, ilk ameliyati basarisiz yapip dolguyla düzeltmeye çalıştığı hastayida görünce zaten asla asla birşey yaptirmam. Yücel demir tercih etme hatasını birkere yaptım birdaha asla! (Yaşadığım sıkıntıların yüzeysel anlatımı bu daha neler neler)

X