- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.753
- 35
-
- Konu Sahibi bigunmutlaka
En kötü ihtimalle 1 hafta yatarsınız..1 aydan az kaldi ameliyat gunume ankara hastanesi gurcan aslan a karar verdim baya arastirdim hastalarin tavsiyesi ve deneyimlerini goz onunde bulundurarak karar verdim burdan gurcan aslana varmi ameliyat olan bilen duyan??
Kafama en cok takilan ameliyattan sonra kucuk cocugum var kaldirmak ilgilenmek kac gun zor olur yatmak mi gerekiyor
Merhaba Gürcan bey gerçekten çok iyi bir doktor. Yengem 2 operasyon oldu. Yakın zamanda da abim göz kapağı ameliyatı oldu. Bende burun ve göz kapağı estetiği düşünüyorum. Maddi olanakları denkleştirirsem gideceğim inşallah yaz gelmeden. Burundan sonra 1 hafta sonra bandajlar çıkıyor bildiğim kadarıyla. O süreçte dikkat etmelisin. Facebook sayfasında yaptığı ameliyat resimlerini paylaşıyor Gürcan bey oradan da fikir edinebilirsin.1 aydan az kaldi ameliyat gunume ankara hastanesi gurcan aslan a karar verdim baya arastirdim hastalarin tavsiyesi ve deneyimlerini goz onunde bulundurarak karar verdim burdan gurcan aslana varmi ameliyat olan bilen duyan??
Kafama en cok takilan ameliyattan sonra kucuk cocugum var kaldirmak ilgilenmek kac gun zor olur yatmak mi gerekiyor
Hicc güzel deil burunlariMerhaba Gürcan bey gerçekten çok iyi bir doktor. Yengem 2 operasyon oldu. Yakın zamanda da abim göz kapağı ameliyatı oldu. Bende burun ve göz kapağı estetiği düşünüyorum. Maddi olanakları denkleştirirsem gideceğim inşallah yaz gelmeden. Burundan sonra 1 hafta sonra bandajlar çıkıyor bildiğim kadarıyla. O süreçte dikkat etmelisin. Facebook sayfasında yaptığı ameliyat resimlerini paylaşıyor Gürcan bey oradan da fikir edinebilirsin.
Gayet doğal duruyor benin gördüklerim. Siz nasıl bir şey istiyorsunuz bilmiyorum ama.Hicc güzel deil burunlari
Ben bi hastasiyla konuştum memnun deildi vallaGayet doğal duruyor benin gördüklerim. Siz nasıl bir şey istiyorsunuz bilmiyorum ama.