- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
- Konu Sahibi Victoriaa89
Arkadaşlar merhaba. Ankara'da kadın doğum doktoru önerileriniz var mı? Ayrıca güncel doğum paketi veya sadece doğum ücretleri nasıl özel hastanelerde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sigorta şirketiyle görüştüm 11750 TL dedi Medicana için. 9 muayene tetkikler ve doğum içinde ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Araştırma aşamasındayım hâlâBende hamileyim ve doktor arıyorum. Kararsız kaldim
Merhaba. Doktorunuz kim ? 2020 yılında Memorial Ankara hastanesinde doğum yaptım. Kudret hoca da takipliydim. İnanın prensesler gibi hissettim kendimi. Hem doktorumdan hem de ameliyathane ekibi hem de anestezi drlarından Allah razı olsun. Pandemiden dolayı kimseyi almıyorlardı. Göz yaşımı sildiler, öptüler o kadar güzel doğum yaptım ki anlatırken bile yüzümde gülücükler saçılıyor Allah size de böyle bir doğum nasip etsin. Sağ salim bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahBen Memorial Ankara hastanesinde takipliyim. Biz 2021 fiyatından almıştık sezeryan doğum olursa 14.000,normal olursa 13.500 tl aldığımız paket. Hastanemizden çok memnunuz, şimdiye kadar bi sorun yaşamadık 6.haftadan beri takipliyim şuan 23.haftadayım.güncel fiyatlar nasıldır bilemiyorum tabi.
Benim doktorum Figen hoca, çok naif, çok ilgili, çok tatlı bir doktor. Sizin adınıza çok sevindim, ne kadar güzel anlatıyorsunuz, ne güzel bir deneyim olmuş sizin için güzel dilekleriniz için çok çok tesekkür ederimMerhaba. Doktorunuz kim ? 2020 yılında Memorial Ankara hastanesinde doğum yaptım. Kudret hoca da takipliydim. İnanın prensesler gibi hissettim kendimi. Hem doktorumdan hem de ameliyathane ekibi hem de anestezi drlarından Allah razı olsun. Pandemiden dolayı kimseyi almıyorlardı. Göz yaşımı sildiler, öptüler o kadar güzel doğum yaptım ki anlatırken bile yüzümde gülücükler saçılıyor Allah size de böyle bir doğum nasip etsin. Sağ salim bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Ben Keçiören medikal parkta ulviye hocaya gidiyorum ama Fatma bolkana geçiş yapacağım. Evime yakın olduğu İçin ulviye hocaya devam ettim. Ama şehit hastanesinde mi doğum yapsam yoksa Fatma bolkana mı geçsem o konuda tam karar veremedimArkadaşlar merhaba. Ankara'da kadın doğum doktoru önerileriniz var mı? Ayrıca güncel doğum paketi veya sadece doğum ücretleri nasıl özel hastanelerde?
Fatma bolkanın koru hastanesi ve diğer iki hastane olmak üzere alternatifi var ama en uygunu kötü 7200 idi 3-4 ay öncesindenBen Keçiören medikal parkta ulviye hocaya gidiyorum ama Fatma bolkana geçiş yapacağım. Evime yakın olduğu İçin ulviye hocaya devam ettim. Ama şehit hastanesinde mi doğum yapsam yoksa Fatma bolkana mı geçsem o konuda tam karar veremedim
Dr Hülya Kula ya muayene olmanızı tavsiye ederim. Doğum paketi 5 ay önce gayet iyiydi. Şuan nasıl bilmiyorum arayıp öğrenebilirsiniz. çok ilgili güler yüzlü bir doktor özel kliniği var. Doğum için 3 farklı hastane tercihi sunuyorduArkadaşlar merhaba. Ankara'da kadın doğum doktoru önerileriniz var mı? Ayrıca güncel doğum paketi veya sadece doğum ücretleri nasıl özel hastanelerde?
Ay ben de ordayim:) dogum paketiyle:) sizinle ayni fiyatlardan aldim. Zam gelmis diyorlar ama gerciBen Memorial Ankara hastanesinde takipliyim. Biz 2021 fiyatından almıştık sezeryan doğum olursa 14.000,normal olursa 13.500 tl aldığımız paket. Hastanemizden çok memnunuz, şimdiye kadar bi sorun yaşamadık 6.haftadan beri takipliyim şuan 23.haftadayım.güncel fiyatlar nasıldır bilemiyorum tabi.
Allah allah, paket ucretinin hepsini mi vermisler bastan acaba? Ama liv zaten biraz tirt bi hastane bence. Ben dogumBen de takip oluyorum ama özellikle paket olmadan devam eden hekimlere baktık. Doğum paketi tehlikeli değil mi? Başka şehirlerden hamile arkadaşlarımla konuşuyoruz böyle birşey çoğu şehirde yokmuş. Ankarada var. Biz Liv hastanesinde 2. doğumum için paket konuşurken iade kavgası yapan birisi vardı. memnun değilmiş o yüzden iade istemiş ama hastane başka doktora geçin veremeyiz diyordu.
Gelmiştir muhakkak, çünkü ben ilk başladığımda doktorumun muayene ücreti 590 tl idi. Geçen seker yüklemesi faturasına baktığımda 675 tl yazıyordu. Herşeye olduğu gibi doğum paketine de zam gelmiştir kesinlikle.Ay ben de ordayim:) dogum paketiyle:) sizinle ayni fiyatlardan aldim. Zam gelmis diyorlar ama gerci
doğum paketi aldınız mı acaba?Koru Çukurambar ile görüştüm 13-15 bin arası değişiyor doktoruna göre dediler. İçerisinde detaylı ultrason yokmuş. Medicana ve Memorial hastanelerinden henüz ücret almadım. Pazartesi günü arayacağım. Burada yazılan doktorlara da bakacağım. A life bana çok uzak olmasaydı düşünebilirdim aslında ama onu eliyorum maalesef
Hayır almadım. Genelde fiyatlar 13-25 bindi. Sadece doğum için 11-12 istediler. Şehir hastanesinden devam edeceğim bendoğum paketi aldınız mı acaba?
merhaba fatma hocaya gittiniz mi acabaBen Keçiören medikal parkta ulviye hocaya gidiyorum ama Fatma bolkana geçiş yapacağım. Evime yakın olduğu İçin ulviye hocaya devam ettim. Ama şehit hastanesinde mi doğum yapsam yoksa Fatma bolkana mı geçsem o konuda tam karar veremedim