• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara doktor, hastane önerileri ve doğum paketi ücretleri 2022

Victoriaa89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
742
907
103
Arkadaşlar merhaba. Ankara'da kadın doğum doktoru önerileriniz var mı? Ayrıca güncel doğum paketi veya sadece doğum ücretleri nasıl özel hastanelerde?

Ben Memorial Ankara hastanesinde takipliyim. Biz 2021 fiyatından almıştık sezeryan doğum olursa 14.000,normal olursa 13.500 tl aldığımız paket. Hastanemizden çok memnunuz, şimdiye kadar bi sorun yaşamadık 6.haftadan beri takipliyim şuan 23.haftadayım.güncel fiyatlar nasıldır bilemiyorum tabi.

Ben Memorial Ankara hastanesinde takipliyim. Biz 2021 fiyatından almıştık sezeryan doğum olursa 14.000,normal olursa 13.500 tl aldığımız paket. Hastanemizden çok memnunuz, şimdiye kadar bi sorun yaşamadık 6.haftadan beri takipliyim şuan 23.haftadayım.güncel fiyatlar nasıldır bilemiyorum tabi.
Merhaba. Doktorunuz kim ? 2020 yılında Memorial Ankara hastanesinde doğum yaptım. Kudret hoca da takipliydim. İnanın prensesler gibi hissettim kendimi. Hem doktorumdan hem de ameliyathane ekibi hem de anestezi drlarından Allah razı olsun. Pandemiden dolayı kimseyi almıyorlardı. Göz yaşımı sildiler, öptüler o kadar güzel doğum yaptım ki anlatırken bile yüzümde gülücükler saçılıyor 😁 Allah size de böyle bir doğum nasip etsin. Sağ salim bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🙏

Merhaba. Doktorunuz kim ? 2020 yılında Memorial Ankara hastanesinde doğum yaptım. Kudret hoca da takipliydim. İnanın prensesler gibi hissettim kendimi. Hem doktorumdan hem de ameliyathane ekibi hem de anestezi drlarından Allah razı olsun. Pandemiden dolayı kimseyi almıyorlardı. Göz yaşımı sildiler, öptüler o kadar güzel doğum yaptım ki anlatırken bile yüzümde gülücükler saçılıyor 😁 Allah size de böyle bir doğum nasip etsin. Sağ salim bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Benim doktorum Figen hoca, çok naif, çok ilgili, çok tatlı bir doktor. Sizin adınıza çok sevindim, ne kadar güzel anlatıyorsunuz, ne güzel bir deneyim olmuş sizin için 🤗 güzel dilekleriniz için çok çok tesekkür ederim 💞

Arkadaşlar merhaba. Ankara'da kadın doğum doktoru önerileriniz var mı? Ayrıca güncel doğum paketi veya sadece doğum ücretleri nasıl özel hastanelerde?
Ben Keçiören medikal parkta ulviye hocaya gidiyorum ama Fatma bolkana geçiş yapacağım. Evime yakın olduğu İçin ulviye hocaya devam ettim. Ama şehit hastanesinde mi doğum yapsam yoksa Fatma bolkana mı geçsem o konuda tam karar veremedim

Ben Keçiören medikal parkta ulviye hocaya gidiyorum ama Fatma bolkana geçiş yapacağım. Evime yakın olduğu İçin ulviye hocaya devam ettim. Ama şehit hastanesinde mi doğum yapsam yoksa Fatma bolkana mı geçsem o konuda tam karar veremedim
Fatma bolkanın koru hastanesi ve diğer iki hastane olmak üzere alternatifi var ama en uygunu kötü 7200 idi 3-4 ay öncesinden

Dr Hülya Kula ya muayene olmanızı tavsiye ederim. Doğum paketi 5 ay önce gayet iyiydi. Şuan nasıl bilmiyorum arayıp öğrenebilirsiniz. çok ilgili güler yüzlü bir doktor özel kliniği var. Doğum için 3 farklı hastane tercihi sunuyordu

Ben de takip oluyorum ama özellikle paket olmadan devam eden hekimlere baktık. Doğum paketi tehlikeli değil mi? Başka şehirlerden hamile arkadaşlarımla konuşuyoruz böyle birşey çoğu şehirde yokmuş. Ankarada var. Biz Liv hastanesinde 2. doğumum için paket konuşurken iade kavgası yapan birisi vardı. memnun değilmiş o yüzden iade istemiş ama hastane başka doktora geçin veremeyiz diyordu.

Eryaman a life 8000 tl doğum paketi aldım. Ayrıntılı ultrason dahil 10 muayne. Doktorum oskar öğüten. İşinin ehli bi adam. Ben ondan önce 5 doktora gittim kan pıhtılaşması sonucum şüpeliydi bana hepsi daha ilk bebek iğne başlanmaz düşerse ikinci bebekte başlarız dediler. Oskar hoca sonucumu görür görmez iğne başlattı asla riske atmadı bebeğimi. Tutunması için elinden geleni yaptı

Ay ben de ordayim:) dogum paketiyle:) sizinle ayni fiyatlardan aldim. Zam gelmis diyorlar ama gerci:(

Ben de takip oluyorum ama özellikle paket olmadan devam eden hekimlere baktık. Doğum paketi tehlikeli değil mi? Başka şehirlerden hamile arkadaşlarımla konuşuyoruz böyle birşey çoğu şehirde yokmuş. Ankarada var. Biz Liv hastanesinde 2. doğumum için paket konuşurken iade kavgası yapan birisi vardı. memnun değilmiş o yüzden iade istemiş ama hastane başka doktora geçin veremeyiz diyordu.
Allah allah, paket ucretinin hepsini mi vermisler bastan acaba? Ama liv zaten biraz tirt bi hastane bence. Ben dogum
Paketiyle memorialdayim, ve inanilmaz memnunum. Simdiye kadar coktan parasinin cogunu cikardi bile ki daha doguma girmedim:) iyi bi hastanede neden tehlikeli olsun? Guven hastanesinde de sordum ankarada. Orasi da aynen memorial gibi uc taksit yapiyor. Bi giriste veriyorsunuz bi 5. Ayda bi de hastaneye yatinca. Eger kayip olursa veya vazgecerseniz hesaplaniyor ne kullanmissiniz ne kullanmamissiniz ona gore ya iade ya odeme oluyor.

Etlik lokman hekim hastanesi doğum paketi 8.350₺ paket içeriği baya geniş suan hepsini hatırlayamadım arayıp bilgi alabilirsiniz.

Ay ben de ordayim:) dogum paketiyle:) sizinle ayni fiyatlardan aldim. Zam gelmis diyorlar ama gerci:KK43:
Gelmiştir muhakkak, çünkü ben ilk başladığımda doktorumun muayene ücreti 590 tl idi. Geçen seker yüklemesi faturasına baktığımda 675 tl yazıyordu. Herşeye olduğu gibi doğum paketine de zam gelmiştir kesinlikle.

Koru Çukurambar ile görüştüm 13-15 bin arası değişiyor doktoruna göre dediler. İçerisinde detaylı ultrason yokmuş. Medicana ve Memorial hastanelerinden henüz ücret almadım. Pazartesi günü arayacağım. Burada yazılan doktorlara da bakacağım. A life bana çok uzak olmasaydı düşünebilirdim aslında ama onu eliyorum maalesef

Koru Çukurambar ile görüştüm 13-15 bin arası değişiyor doktoruna göre dediler. İçerisinde detaylı ultrason yokmuş. Medicana ve Memorial hastanelerinden henüz ücret almadım. Pazartesi günü arayacağım. Burada yazılan doktorlara da bakacağım. A life bana çok uzak olmasaydı düşünebilirdim aslında ama onu eliyorum maalesef
doğum paketi aldınız mı acaba?

Back