Ankara Doğum Doktoru önerisid

Nurrr123

Umut var mı? Dua varsa umut var.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
366
346
53
Herkese merhaba 7 senedir evliyim daha önce 3 tüp bebek başarısızlığım vardı. 7 senenin içindeyken birden süpriz bir şekilde gebe kaldığımı öğrendim. Üstelik graves hastasıyken, Ankara’da özel hastanede doğum yapmış arkadaşlar bana önerebileceğiniz doktor varmıdır?

Herkese merhaba 7 senedir evliyim daha önce 3 tüp bebek başarısızlığım vardı. 7 senenin içindeyken birden süpriz bir şekilde gebe kaldığımı öğrendim. Üstelik graves hastasıyken, Ankara’da özel hastanede doğum yapmış arkadaşlar bana önerebileceğiniz doktor varmıdır?
Özel hastane değil ama özel muayenehanesi var. Nagihan cengaver. Çukurambar Besa kulede muayenehanesi var. Doğumları da lokman hekim Akay ya da güven hastanesinde yaptırıyor. Aynı zamanda tüp bebek doktoru. İnanılmaz sıcak, sevecen aileden biri gibi. Biz de aşılama yaptırmıştık tutmamıştı sonra sürpriz bi şekilde gebe olduğumu öğrendik. Doktorum sanki tedavi ile hamile kalmışım gibi üzerime titredi. Şimdilik 18. Haftadayız çok memnunuz tavsiye ederim

Özel hastane değil ama özel muayenehanesi var. Nagihan cengaver. Çukurambar Besa kulede muayenehanesi var. Doğumları da lokman hekim Akay ya da güven hastanesinde yaptırıyor. Aynı zamanda tüp bebek doktoru. İnanılmaz sıcak, sevecen aileden biri gibi. Biz de aşılama yaptırmıştık tutmamıştı sonra sürpriz bi şekilde gebe olduğumu öğrendik. Doktorum sanki tedavi ile hamile kalmışım gibi üzerime titredi. Şimdilik 18. Haftadayız çok memnunuz tavsiye ederim
merhaba muayene ve dogum ücretleri nasıldı ? ne zaman dogurdunuz

merhaba muayene ve dogum ücretleri nasıldı ? ne zaman dogurdunuz
Henüz doğum yapmadım hamileyim bende :) muayene ücretleri 2500 liraydı ama 3000 oldu. Biz de tam anlamadık o kısmını ama her gittiğimizde para ödemiyoruz. Genelde ilk haftalarda çok sık gittiğimiz için iki üç gidişte bir muayene ücreti ödedik. Benim mesela bi defa kanamam oldu doktora çağırdı hemen gittik ona da ücret ödemedik gibi. Onun haricinde kan tahlili isterse aile hekimliğinde yaptırıyorum genelde. Doğum ücretdi geçen sene lokman hekim Akay’da 18 binmiş ama bu sene zam gelmiştir henüz biz de bilmiyoruz malesef 😔 ama doktorun asistanından tüm bilgileri alabilirsiniz

Back
X