capulcuebru06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2013 11 0 29 Mart 2017 Konu Sahibi capulcuebru06 #1 Kızlar Merhabalar, İngilizce eğitimi için kurs araştırıyorum referans verebileceğiniz kurum varmıdır?? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Kızlar Merhabalar, İngilizce eğitimi için kurs araştırıyorum referans verebileceğiniz kurum varmıdır?? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
okusspokus kırk yıllık beton çayır çimen şimdi. Kayıtlı Üye 17 Şubat 2017 509 563 30 Mart 2017 Konu Sahibi capulcuebru06 #2 akındil
Beraris Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2015 12 9 32 19 Nisan 2017 Konu Sahibi capulcuebru06 #3 Akın dil tavsiyemdir fakat dil kursları arasında iyi diyebileceğim Suat hoca ve Remzi hoca da var.
capulcuebru06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2013 11 0 14 Mayıs 2017 Konu Sahibi capulcuebru06 #4 Akın dili araştırdım ben ingilizce öğrenmek istiyorum Akın dil için Yds eğitimi iyi dediler biraz araştırdım sınıflarıda kalabalık 3 seçenek var aklımda english time, just english son olarak perfect english 3 arasında kararsız kaldım
Akın dili araştırdım ben ingilizce öğrenmek istiyorum Akın dil için Yds eğitimi iyi dediler biraz araştırdım sınıflarıda kalabalık 3 seçenek var aklımda english time, just english son olarak perfect english 3 arasında kararsız kaldım
capulcuebru06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2013 11 0 14 Mayıs 2017 Konu Sahibi capulcuebru06 #5 Beraris .!.: Akın dil tavsiyemdir fakat dil kursları arasında iyi diyebileceğim Suat hoca ve Remzi hoca da var. Genişletmek için tıkla... Suat hoca ve Remzi hoca nın yeri nerede yada bi kurum varmıdır?
Beraris .!.: Akın dil tavsiyemdir fakat dil kursları arasında iyi diyebileceğim Suat hoca ve Remzi hoca da var. Genişletmek için tıkla... Suat hoca ve Remzi hoca nın yeri nerede yada bi kurum varmıdır?