Ne güzel alışkanlıkmış.. Altyapın olduktan sonra yeniden başlarsın nasıl olsa..önceden sabah 6 da kalkıp yürüyüşe gider,etapı tamamlayıp eve döner duşumu alıp işe giderdim.inanılmaz oksijeni bol ve insana huzur veren manzarasıyla,insanı dinlendiren su sesleryle gerçekten mükemmel bir yer.geçen sene doğru düzgün gidemedim ama yürüyüşe.inşallah okullar tatil olunca yine başlıcam.
Geldin mi merak ettim.. Ne tuhaf aslında.. Belki de yanından geçmişimdir.. Yanımda kocaman yakışıklı sarı bir köpek vardı.. yerimseniben:) bugun canım yürümek istedi... belki oraya dogru gelebilirim...
teşekkürler..
Şaşırdım.. Sanırım zamanla alışmış olmalılar.. Bir çok koşan insana rastlıyorum.. Kimsenin de umurunda değil..canım biz eskiden öveçlerde otururken,bir kaç kere oraya koşmaya gitmiştim
insanlar garip bir şekilde bakıyordu,halbuki yürüyüş yolu ve km'si vardı
ondan sonrada gitmemiştim
fotoğrafların devamını beklerim
Rica ederim.. Beğenmene sevindim..çok hoş biyer yaaa paylaşım içinde teşekkurlerr :lepi:
Selamını söyledim Ankara'ya... yerimsenibenankaraaaaaaaaaaa seni çok özledim canım memleketimmmmsenağlama
Bak canım çekti şimdi.. Boğaz denilir mi bir Ankaralıya.. kendi kendimizi avutuyorduk şurada.. yerimsenibenNe fotoğraf görsem benzer bir manzarayı anımsıyor belleğim ne garip...Beykoz korusuna çok benzettim oradada yokuşlar var, orman içinde yürüyebileceğin çok güzel bir alandır, aynı senin karelerindeki gibi bahar dalları her yanında yemyeşil sen gittikçe uzar gider ne ormanın sonu gelir nede yolun.....Tek farkı boğazın eşsiz manzarası eşlik eder sana yürüyüşlerinde, seninde hazinen prensin eşlik etmiş :))
Çok hoş kareler olmuş püsküütüm insanın içi açılıyor baktıkça...
Bunu ben de düşündüm Mehalimcim.. Ama sonra içimden bir ses oraya kimsenin gelmeyeceğini fısıldadı.. Dilerim kendimi kandırmıyorumdur.. Kazara kalablıklaşırsa, evimin tam karşısı nasıl olsa.. ben de sabahın ilk ışıklarında ya da gecenin örtüsü indiğinde giderim..E be püskütüm sayende saklı bahçe olmaktan çıktı şimdi burası.Gören koşmuştur. Sen şimdi sadece kendi ayak seslerini duyarak yürüyebilecek misin orada?:jeyyar:
cidden cok güzel bir yerr vadi görmeyenlere duyrulurrr a.s.
tşklerrrrrrrr cok güzel fotolardı
Çooook güzel püsküüt.... Bulut deli oluyordur orda ne güzel ya... En son üniversite de gittim vadiye çok güzel bir yer ama görmeyeli epey değişmiş, o saklı bahçeyi tarif et bana uygun bir vakitte geleyim... Hele bu aylarda nasıl güzel olur ya... Resmi şehir Ankara mızda böyle yerler bulmak zor... Bizim buralarda yeşillik ya o yüzden seviyorum... Batıkent te her yer bahçe ve herkes köpüşünü alıp gezdiriyor... Köpeciklere gün doğuyor
Şimdi yazacağım şey, kimlik bilgileriyle ne kadar ilgisiz olduğumu ortaya koyacak.. Sen, Ankara' da yaşıyormuşsun meğer.. :roflol:
Tahmin ettiğin gibi Bulut'a da evimize de gün doğdu.. Saklı bahçede frisbi oynamak en büyük zevkimiz haline geldi..
Saklı Bahçe: 1. etapta.. Vadi Bloklarına yakın.. yerimseniben
Hem de nasıl.. Kitap okumaktan aldığım zevke yakın desem sen anlarsın.. yerimsenibenEvet canım Ankara da yaşıyorum. :roflol:
Frisbi oynamak haa epey keyifli olsa gerek... Hınzır şeylerin hepsi oyun seviyor zaten kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler.. Daha çekecek çok kare var.. Ancak bu sene havalar nedeniyle havuzlar kirlenince sular yeniden boşaltıldı.. Şu anda da kablo tamiri yapılıyor.. Yine de düzgün olan köşeler var elbette.. Benim aklımda göl kısmı var ama havuzu da çeker, eklerim.. kaydirigubbakcemile5Dikmen vadisiii...
mükemmel..keşke havuzu da çekseymişsin Püsküüt...a.s.
Teşekkürler.. Bekleriz.. a.s.eline saglik canim resimler gercekten cok güzel .... bende Dikmen vadisini cok begendim , yaza gelince oraya inmeden geri dönmeyiz...............
Hem de nasıl.. Kitap okumaktan aldığım zevke yakın desem sen anlarsın.. yerimseniben
Bi'gün frisbi videosu çekmeyi planlıyorum.. :lepi:
Vadiyi gezeceğim derken Sinek istilası... Kamera şakası gibi. İşte canım Memleketimin diğer Ülkelerden farkı...Prag sonrası :):)
içimiz açıldı saolasın püsküütüm gitmeye çalışıcam inşallah sinek istilasından kurutlur inşallah biz gidene kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?