Sevmemek mümkün mü..çok güzel cnm vadiyi bende çok seviyorum gerçekten huzur veriyor.
Doğayı korumayı öğrenecek insanların çoğalmasıyla hepimiz şanslı oluruz bir gün inşallah.. Vadide o kadar çok temizlik görevlisi çalışıyor ki.. Bu güzellik bozulmasın diye canla başla çalışıyorlar.. ama diğer yandan gözünün ucuyla baktığında köşeye fırlatılmış bira şişeleri, çekirdek çitleyerek gezintiye çıkmış sürülerin arkalarında Hansel&Gretel misali bıraktıkları izleri görüyorsun.. Neyseki temizlik ekibi oldukça başarılı..Bahar Şenliği gibi ağaçlar Canım..Ne güzel kareler yakalamışsın.....
Şanslısın inan....
Güzelliğe bak ya:asigim:
Sen Bulut ne güzel yürürsünüz orda sessiz sakinsırnaşık şey
Ellerine sağlık püskütüm bizede gezdirdin bu güzel saklı bahçeyi:asigim:
Teşekkürler canım..sadece bakmakla içim açıldı , huzur doldum :asigim:
ne şanslısın farkındasın dimi ?
resimler süper , devamını bekleriz ..
:1hug:
Gri şehrin gri insanları olarak, bir avuç yeşili orman, bir damla suyu okyanus sanıyoruz..Uzun zaman oldu vadiye gitmiyeli
En son 2 sene önce bir puslu sonbahar günü arkadaşlarla gitmiştik..
Ne güzeldir vadi
Ankarada zaten yeşillik bulabileceğimiz tek alandır
Güzel olmasıda bu yüzdendir ya..
vadiyi böyle boş görmek şaşırtıcı
avamlarla dolu olduğu için,son yıllarda nefret etmiştim ordan..
Dediğim gibi burası saklı bir bahçe.. Kimse olmuyor.. olmasın da zaten..
Oldukça kozmopolit bir yer.. Bir yerde 1 milyon dolar civarında daireler varken, diğer tarafta gecekondu devşirmesi zevksiz apartmanlar da var.. Avam kesim de genelde buralardan geliyor.. Bu huyuyla da ıstanbul'a benzetiyorum biraz vadiyi..
Ama özellikle 3. etap daha bir arındırılmış.. Köpeği ile gezenler, spor yapanlar ve inanılmaz ama banka oturmuş kitap okuyanlar bile var.. ılk gördüğümde inanasım gelmedi.. yerimseniben Aklınızda olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?