Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıAnkara dikmen de bakıcı arıyorum
11 aylık kızımıza bakıcı arıyoruz..bebeğimize kendi bebeği gibi bakacak ALLAH korkusu olan güvenilir bi tanıdığınız varsa ya da kendiniz bu özelliklere uyuyorsanız özelden ulaşabilirsinz
Ben Elif 12 yıllık tecrübeliyim referanslarım var 44 yaşındayım keeğer hala uygun birini bulamadıysanz görüşebilirmiyiz. bu numaradan ararsanız sevinirim
Bende ankarada konya yolu üzerinde oturuyorum. Eger hala bakıcı arıyorsanız gorusebılırız. Daha once 3 cocuk baktım. Referans verebılırım. Sitede ilanım da var oradan da inceleyebilirsiniz. Tel numaram:
gorusmek dileğiyle.
Slm canım tavsiye edebileceğim bir ablamız var ilgilenirsen görüştüreyim.
Kendisi işinden yeni ayrılmış bana bu konuda yönlendirebileceğim birisinin olp olmadığını sordu bende siteden bakabileceğimi söyledim.
Tecrübeli ve güvenilir. İlgilenirsen bende yönlendirebilirim
Slm canım tavsiye edebileceğim bir ablamız var ilgilenirsen görüştüreyim.
Kendisi işinden yeni ayrılmış bana bu konuda yönlendirebileceğim birisinin olp olmadığını sordu bende siteden bakabileceğimi söyledim.
Tecrübeli ve güvenilir. İlgilenirsen bende yönlendirebilirim
Merhaba,
İlanda belirttiğiniz bakıcı ihtiyacınız hâlen geçerli ise görüşmek isterim.Çocuk gelişimi mezunuyum ve 15 yıllık tecrübem var.Referanslarım mevcuttur. XXXXXXXXXXXX
adım selvi.iki çocuğum var onları büyüttüm ayrıca 4 yıl ikiz kız cocuklarına baktım.referansım mevcut.eger halen birini arıyorsanız görüşebilriz XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX