• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara dikmen de bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
11 aylık kızımıza bakıcı arıyoruz..bebeğimize kendi bebeği gibi bakacak ALLAH korkusu olan güvenilir bi tanıdığınız varsa ya da kendiniz bu özelliklere uyuyorsanız özelden ulaşabilirsinz

Ben Elif 12 yıllık tecrübeliyim referanslarım var 44 yaşındayım keeğer hala uygun birini bulamadıysanz görüşebilirmiyiz. bu numaradan ararsanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bende ankarada konya yolu üzerinde oturuyorum. Eger hala bakıcı arıyorsanız gorusebılırız. Daha once 3 cocuk baktım. Referans verebılırım. Sitede ilanım da var oradan da inceleyebilirsiniz. Tel numaram:
gorusmek dileğiyle.

Slm canım tavsiye edebileceğim bir ablamız var ilgilenirsen görüştüreyim.
Kendisi işinden yeni ayrılmış bana bu konuda yönlendirebileceğim birisinin olp olmadığını sordu bende siteden bakabileceğimi söyledim.
Tecrübeli ve güvenilir. İlgilenirsen bende yönlendirebilirim

bende ankaradayım oğluma acil bakıcı arıyorum tanıdığınız kişi hal çalışmıyosa bir GÖRÜŞMEK İSTERİM

bende ankaradayım oğluma acil bakıcı arıyorum tanıdığınız kişi hal çalışmıyosa bir GÖRÜŞMEK İSTERİM

Slm canım tavsiye edebileceğim bir ablamız var ilgilenirsen görüştüreyim.
Kendisi işinden yeni ayrılmış bana bu konuda yönlendirebileceğim birisinin olp olmadığını sordu bende siteden bakabileceğimi söyledim.
Tecrübeli ve güvenilir. İlgilenirsen bende yönlendirebilirim

Merhaba,
İlanda belirttiğiniz bakıcı ihtiyacınız hâlen geçerli ise görüşmek isterim.Çocuk gelişimi mezunuyum ve 15 yıllık tecrübem var.Referanslarım mevcuttur. XXXXXXXXXXXX

adım selvi.iki çocuğum var onları büyüttüm ayrıca 4 yıl ikiz kız cocuklarına baktım.referansım mevcut.eger halen birini arıyorsanız görüşebilriz XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Back