• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Dikimevi'nde otobüs durağa girdi: İlk gelen bilgilere göre 10 ölü var

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Ankara Dikimevi'nde otobüs durağa girdi: İlk gelen bilgilere göre 10 ölü var
Ankara Dikimevi'nde freni boşalan bir otobüs durağa girdi. Edinilen ilk bilgilere göre 10 ölü, çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.
cqoc5ohu8aajr7v.jpg

http://haber.sol.org.tr/toplum/anka...di-ilk-gelen-bilgilere-gore-10-olu-var-131320

Perşembe, 01 Ekim 2015 13:33

Ankara Dikimevi'nde bir otobüs durağa girdi. Çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.

Kazada otobüsün altında kalan yaralıların kurtarılması için itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışma yaptığı bildirildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.

cqou8twwoaaynlw.jpg

Annem lerin evinin onu otobüs durağı. İçim çok kötü oldu. Yillarca o duragi kullandm.
belediye eski otobüsleri kullanıp duruyor hala.

Ve malesef öğrenci semti cebeci.
Siyasal hukukun karşısı. Dilim tutuldu resmen.

Ben de Dikimevi'nin üst taraflarında oturuyorum. Bizim buranın otobüs şoförleri (halk ve belediye) ne yazık ki kural tanımıyorlar öncelik hakkı hep onların. Eşimde arkadaşıyla Kızılay'da buluşmak için evden çıkmıştı . Arkadaşının işi çıkmış eşimde Kızılay'a gitmekten vazgeçip Ulus'a gitmiş ulaşasıya kadar öldüm öldüm dirildim ama ya ulaşamayanlar:KK43:

Mahalleden çıkıyorduk tam o sıra arabayla, siren sesleri falan duydum ama her yer hastane ve itfaiye burada. Hep siren sesleri olur. Sıradan bir olay sandım. Annem eşimi aradı bana ulaşamayınca. Çok korkmuş, hep dışarı çıkıyoruz, başımıza bir şey gelip gelmediğini merak etmiş. Bizim mahalle, okulumun biraz ilerisi. Çok üzgünüm. Umarım tanıdığım bildiğim kimsenin ismini görmem. Ölenlerin ailelerine sabır diliyorum. Yine şansına yaşadığımızı gösterir bir olay. Otobüsler ve dolmuşlar çok kontrolsüz hareket ediYor. Artık saatlerini mi yetiştirmeye çalışıyorlar yani işverenden ötürü mü yoksa kendileri mi hatalı bilemiyorum. Yol tıkalıymış zaten kaza varmış. kavşaktan hızlı giriyorlar caddeye. Tam aynı noktada bize arkadan araba çarpmıştı hem de ne çarpma. Bizim arkamızdaki arabaya çarpıldı, arkamızdaki araba da o itişle bize girdi. Kavşaktan yardırıp gelen bir taksi yüzünden. Otobüs de aynı şekilde dikimevi kavşağından hızlı gelse fren tutmama ihtimali olur. Ama zaten durağa girmeden önce durmuş, sonra birden tıkalı yolda tekrar hızlanıp kaldırıma çıkıp durağa girmiş. Eğer böyleyse Daha korkunç.

Ve malesef öğrenci semti cebeci.
Siyasal hukukun karşısı. Dilim tutuldu resmen.

Ahhh ya bende diyordum bir durakta o kadar çok kişi nasıl bulunur.
istanbulda bile akşam sabah saatleri yoğun olur genelde duraklar ama okul varmış. Öğrencidir bir çoğu kıyamam yaa.
Allah rahmet eylesin.

Yani şimdi bişey diyeceğim de arkadaşlar bazılarınız çıkıp diyecek onunla ne alakası var diye.
Görüyorsunuz işte hiç birşeyin denetimi yok ülkede. yıl olmuş 2015 bir durakta 11 kişi birden hayatını kaybediyor.
Allahın taktiri mi şimdi bu kader mi? yoksa denetimsizlik mi? gelde kahr olma. Şansa yaşıyoruz valla bu ülkede.

Yani şimdi bişey diyeceğim de arkadaşlar bazılarınız çıkıp diyecek onunla ne alakası var diye.
Görüyorsunuz işte hiç birşeyin denetimi yok ülkede. yıl olmuş 2015 bir durakta 11 kişi birden hayatını kaybediyor.
Allahın taktiri mi şimdi bu kader mi? yoksa denetimsizlik mi? gelde kahr olma. Şansa yaşıyoruz valla bu ülkede.
Babamın bir lafı vardır çok söyler o aklıma geldi;ilim bilim fen,hepsi tesadüfen tesadüfen tesadüfen.Tesadüfen yaşıyoruz bu ülkede.

Bu arada ölü sayısı maalesef 12 olmuş:KK43:

Back
X