Ankara devlet labioplasti yardım bekliyorum

Merhaba eğer tibbi bir zorunluluksa devlette yaptırabilirsin. Şehir hastanelerinde yapılıyor. Gazi üniversitesi plastik cerrahide yapılıyor bildiğim kadarıyla .ben Hacettepede yaptırdım ama benim tıbbi zorunluktu ona doktor karar veriyor . Randevu alıp muayeneye gittiğinde bir sor istersen

Merhaba,
Ankara'da yaşıyorum öğrenciyim cüzi bir bütçem var 3000 TL en fazla bu illet psikoloji bırakmadı özele gitme şansım yok. Daha önce devlette labioplasti olan ablalarımdan rica ediyorum gerekirse benimle özelden paylaşsınlar hangi doktor ve hastanede oldular devlette. Bu kardeşinize yardım edin lütfen psikolojim bozuldu bu sorundan. Teşekkür ediyorum Allah razı olsun.
Ben ankarada tek bi doktor diorum oda (dr.gökçen erdoğan) özel hem hastanede hemde kliniği var ama gözüm kapalı güvenirim.instağramda var araştırın çünkü bn iyi doktora gidemedim malesef ve bunun acısını yıllar yaşadım ne olur bilmediğiniz doktorların eline bırakmayın kendinizi lütfen sizin için diorum:KK43:

Merhaba eğer tibbi bir zorunluluksa devlette yaptırabilirsin. Şehir hastanelerinde yapılıyor. Gazi üniversitesi plastik cerrahide yapılıyor bildiğim kadarıyla .ben Hacettepede yaptırdım ama benim tıbbi zorunluktu ona doktor karar veriyor . Randevu alıp muayeneye gittiğinde bir sor istersen
Gizemi bozdun devlette labioplasti olup hiçbir detayını paylaşmayanlar tarikatı sana kötü şeyler yapabilir 😂

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun devlet şehir üniversite bunlardan birinde uygun fiyata labioplasti ameliyatı olup memnun kalan doktorunun hastanenin ismini verebilir mi bizimle paylaşabilir mi lütfen

Merhaba,
Ankara'da yaşıyorum öğrenciyim cüzi bir bütçem var 3000 TL en fazla bu illet psikoloji bırakmadı özele gitme şansım yok. Daha önce devlette labioplasti olan ablalarımdan rica ediyorum gerekirse benimle özelden paylaşsınlar hangi doktor ve hastanede oldular devlette. Bu kardeşinize yardım edin lütfen psikolojim bozuldu bu sorundan. Teşekkür ediyorum Allah razı olsun.
İçine sinen doktor bulursan benimle de paylaşır mısın lütfen? Teşekkürler 🌸

Hangi doktora oldunuz adını soyadını soylermisiniz memnun kaldınız mı lütfen söyler misiniz

Merhaba,
Benim konuyla alakalı bi iki doktordan olumsuz yönde tecrübem oldu öncelikle doktorunun ameliyatı kabul etmesi gerekiyor yani ciddi anlamda bi deformasyon olması gerekiyordu bizim için ciddi olan görüntü bozukluğu onlar için bişey ifade etmeyebiliyor bana söylenen şey estetik bağımlılık yapar sendeki ihtiyaç değil etik değil kesinlikle yapamamdı :) diğer doktor ise klitorisin çok karmaşık bi yapısı olduğu için risk alamayacaklarını ve yeterli malzemeleri olmadığını sadece iç dudak uçlarını kısaltabilceğini söylemişlerdi benim için estetik doktorundan başka çare kalmadı diyebilirim umarım yardımcı olmuştur 🌺

X