Merhaba malum özel hastanelerde meme büyütme fiyatları çok fazla Ankara’da devlet hastanesinde göğüs silikon ameliyatı olan varsa doktor önerebilir mi acaba? Hastane farketmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben 2 gün önce Gazi hastanesinde oldum. Gayet iyi geçti. Ameliyatımı yapan doktor Ayhan Işık Erdal. Tavsiye ederimMerhaba malum özel hastanelerde meme büyütme fiyatları çok fazla Ankara’da devlet hastanesinde göğüs silikon ameliyatı olan varsa doktor önerebilir mi acaba? Hastane farketmez
Merhaba geçmiş olsun güle güle kullanın ameliyat nasıl geçti peki,riskli mi birde herhangi bir fiyat ödediniz miMerhaba, ben 2 gün önce Gazi hastanesinde oldum. Gayet iyi geçti. Ameliyatımı yapan doktor Ayhan Işık Erdal. Tavsiye ederim
ücret devlette de yapsanız ödüyorsunuz herhangi bir sağlık probleminden kaynaklı raporla yaptırmıyorsanız. ama tabi üniversitelerde ve devlette özellere göre daha az ücret alınıyorMerhaba geçmiş olsun güle güle kullanın ameliyat nasıl geçti peki,riskli mi birde herhangi bir fiyat ödediniz mi
Teşekkür ederimücret devlette de yapsanız ödüyorsunuz herhangi bir sağlık probleminden kaynaklı raporla yaptırmıyorsanız. ama tabi üniversitelerde ve devlette özellere göre daha az ücret alınıyor
G GizemveEge siz ne kadar ödeme yaptınız, kaç cc takıldı, süreciniz rahat mı geçiyor?
Ayhan Işık bir Erdal dan nasıl randevu alabildiniz? Gazi de randevular ayın son 2 günü açılıyordu ben randevu alıp gittim ve danışman şansına kim gelirse dedi bana doktor secemedigimizi söyledi. Sizin şansınıza o doktor mu geldi yoksa başka bir yolu var mı rica etsem yardımcı olabilir misinizMerhaba, ben 2 gün önce Gazi hastanesinde oldum. Gayet iyi geçti. Ameliyatımı yapan doktor Ayhan Işık Erdal. Tavsiye ederim
Ayhan Işık Erdal dan nasıl randevu alabildiniz? Gazi de randevular ayın son 2 günü açılıyordu ben randevu alıp gittim ve danışman şansına kim gelirse dedi bana doktor secemedigimizi söyledi. Sizin sansMerhaba, ben 2 gün önce Gazi hastanesinde oldum. Gayet iyi geçti. Ameliyatımı yapan doktor Ayhan Işık Erdal. Tavsiye ederim
Teşekkür ederim. Önce Gerekli tetkikler yapılıyor. Sonra ameliyat günü belirleniyor. Ameliyat çok güzel geçti 2 saatte bitti. Ameliyat olduğu için her zaman riskti ama genel anestezi altında olduğum için herhangi bir şey hissetmedim. 30.000 TL fiyat ödedim.Merhaba geçmiş olsun güle güle kullanın ameliyat nasıl geçti peki,riskli mi birde herhangi bir fiyat ödediniz mi
Merhaba, 350 Cc takıldı. Markası mentor. Meme altından yerleştirildi gayet başarılı geçti 2 günden sonra toparlandım. 30.000 TL ödedim. Gazi hastanesinde oldumücret devlette de yapsanız ödüyorsunuz herhangi bir sağlık probleminden kaynaklı raporla yaptırmıyorsanız. ama tabi üniversitelerde ve devlette özellere göre daha az ücret alınıyor
G GizemveEge siz ne kadar ödeme yaptınız, kaç cc takıldı, süreciniz rahat mı geçiyor?
Ben kendisini araştırdım mail yoluyla iletişime geçtim.Ayhan Işık Erdal dan nasıl randevu alabildiniz? Gazi de randevular ayın son 2 günü açılıyordu ben randevu alıp gittim ve danışman şansına kim gelirse dedi bana doktor secemedigimizi söyledi. Sizin sans
Ben kendisini araştırdım mail yoluyla iletişime geçtim. Devlette bende alamadım randevu bilene vermediler
30.000 TLÜcret nedir ögrenebilirmiyim
Lokal anestezi ile asla yapmıyorlar mı acaba?30.000 TL
merhaba gazide seçmek isteseniz kimi seçerdiniz peki? hani belli bir isim var mıydı önerilen? ben mesela Kemal hocaya gidecektim o da özele gecti ve gecen sene 18 bin demişti bana devletteyken... ben de biraz daha bekleyim falan fistan derken hooop hoca gitti hastaneden... özel kliniğine gittim orda da sizin ödediğiniz ücretten bayağı fazla bir ücret talep etti...Teşekkür ederim. Önce Gerekli tetkikler yapılıyor. Sonra ameliyat günü belirleniyor. Ameliyat çok güzel geçti 2 saatte bitti. Ameliyat olduğu için her zaman riskti ama genel anestezi altında olduğum için herhangi bir şey hissetmedim. 30.000 TL fiyat ödedim.
Ben bile özel plastik cerrahi hastanesinde 37bine oldumTeşekkür ederim. Önce Gerekli tetkikler yapılıyor. Sonra ameliyat günü belirleniyor. Ameliyat çok güzel geçti 2 saatte bitti. Ameliyat olduğu için her zaman riskti ama genel anestezi altında olduğum için herhangi bir şey hissetmedim. 30.000 TL fiyat ödedim.
Merhaba siz hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz acabaBen bile özel plastik cerrahi hastanesinde 37bine oldum