1 ay once ameliyat oldum Esabil beye. Sonrada bi sorun cikmazsa simdilik cok memnunum. 2017 fiyati ile 2040 tl tuttu. Hatta 2 doktorun yapmaya cesaret edemedigi burnumu yapti.Ankara'da yaşayıp devlet hastanesinde burun estetiği olup memnun olanlar doktor isimlerini yazabilir mi ? Ne kadar ödediklerini de söylerse sevinirim bütçem kısıtlı. Esabil eker diyorlar ama bilemiyorum hiç olan varmı esabil ekere?
merhaba, burun tıkanıklığı şikayetiniz de var mıydı ameliyat olmadan önce, ona da iyi geldi mi? benim esas sorunum burundan nefes almak1 ay once ameliyat oldum Esabil beye. Sonrada bi sorun cikmazsa simdilik cok memnunum. 2017 fiyati ile 2040 tl tuttu. Hatta 2 doktorun yapmaya cesaret edemedigi burnumu yapti.
Burun tikanikligim yoktu cok sukur. Allah tan dar bir burunda yapilmadi cok rahat nefes aliyorum. Plastik cerrah sadece sekil vermiyor artik. Burun ici sorunlarinida duzeltiyorlar.merhaba, burun tıkanıklığı şikayetiniz de var mıydı ameliyat olmadan önce, ona da iyi geldi mi? benim esas sorunum burundan nefes almak
Burun tikanikligim yoktu cok sukur. Allah tan dar bir burunda yapilmadi cok rahat nefes aliyorum. Plastik cerrah sadece sekil vermiyor artik. Burun ici sorunlarinida duzeltiyorlar.
ennn önemlisi o, burundan nefes alabilmek . malesef yıllardır rahat nefes alamıyorum. muayeneden ne kadar zaman sonra ameliyat olabildiniz? şu an memnun musunuz burnunuzdan , doğal görüntü oldu mu acaba ?Burun tikanikligim yoktu cok sukur. Allah tan dar bir burunda yapilmadi cok rahat nefes aliyorum. Plastik cerrah sadece sekil vermiyor artik. Burun ici sorunlarinida duzeltiyorlar.
30 ekim2017 de gun aldim. 19 subatta ameliyat oldum. Simdilik memnunum. 2 doktorun kibarca reddettigi bir burundu. Ben hic karismadim doktoruma kendisine biraktim.ennn önemlisi o, burundan nefes alabilmek . malesef yıllardır rahat nefes alamıyorum. muayeneden ne kadar zaman sonra ameliyat olabildiniz? şu an memnun musunuz burnunuzdan , doğal görüntü oldu mu acaba ?
şu an nefes almakla ilgili sorununuz olmadığına göre herşey yolundadır Allahın izniyle. teşekkür ederim cevaplarınız için30 ekim2017 de gun aldim. 19 subatta ameliyat oldum. Simdilik memnunum. 2 doktorun kibarca reddettigi bir burundu. Ben hic karismadim doktoruma kendisine biraktim. Sonradan sorun cikmazsa simdilik cok memnunum.
ilk ameliyatınız mıydı ? son olarak bunu öğrenebilir miym? malum 2. olunca biraz riskleri olabiliyor. benim 2. olacak30 ekim2017 de gun aldim. 19 subatta ameliyat oldum. Simdilik memnunum. 2 doktorun kibarca reddettigi bir burundu. Ben hic karismadim doktoruma kendisine biraktim. Sonradan sorun cikmazsa simdilik cok memnunum.
Evet ilk ameliyat. Doktorun orada 2 ve 3.ncu kez ameliyat olanlarida gordum. Siz daha once kime olmustunuz.ilk ameliyatınız mıydı ? son olarak bunu öğrenebilir miym? malum 2. olunca biraz riskleri olabiliyor. benim 2. olacak
Evet ilk ameliyat. Doktorun orada 2 ve 3.ncu kez ameliyat olanlarida gordum. Siz daha once kime olmustunuz.
Cok gecmis olsun. Nefes alamamak nasil birsey tampon varken anladim. Sizi tahmin edemiyorun bile. Allah insallah tez zamanda sifanizi verir.ilk ameliyatımı prof.dr. tunç şafak yapmıştı 2009da. o gün bugündür nefes sorunum var(
Cok gecmis olsun. Nefes alamamak nasil birsey tampon varken anladim. Sizi tahmin edemiyorun bile. Allah insallah tez zamanda sifanizi verir.
HAngi hastane acaba ?1 ay once ameliyat oldum Esabil beye. Sonrada bi sorun cikmazsa simdilik cok memnunum. 2017 fiyati ile 2040 tl tuttu. Hatta 2 doktorun yapmaya cesaret edemedigi burnumu yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?