• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara devlet hastaneleri burun ameliyatı

aysnr1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
209
65
18
merhabalar lutfen ankarada devlet hastenesınde burun estetıgı olan arkadaslar olmayı dusunenler her turlu bılgıye ıhtıyacım var beraber konusup fıkır alıs verısı yapalım bırbırımıze yardımcı olalım

merhabalar lutfen ankarada devlet hastenesınde burun estetıgı olan arkadaslar olmayı dusunenler her turlu bılgıye ıhtıyacım var beraber konusup fıkır alıs verısı yapalım bırbırımıze yardımcı olalım
Konunuz yanlis yerde estetik ameliyat bolumu var estetikciler orada takilir :KK66:
@Margarikotin

merhaba, bende burun estetiği olacağım. çok araştırdım ve nihayet ankara onkoloji hastanesine karar verdim. 3 gün sonra ameliyatım var. bakalım, hayırlısı:))

Ameliyat oldunuz mu bilgi berir misini

merhaba, bende burun estetiği olacağım. çok araştırdım ve nihayet ankara onkoloji hastanesine karar verdim. 3 gün sonra ameliyatım var. bakalım, hayırlısı:))

onkoloji hastanesinde hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? ve şu an memnun musunuz?

Back