Ankara dan R.Erkin Ünal a burun estetiği yaptıranlar

ilknurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
65
0
44
Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir estetik yaptırmak istiyorum eşim ve ailem istemiyordu sonunda ikna ettim ve geçen hafta Numune hast de Opr.Dr.R.Erkin Ünal ile bir görüşme yaptım fakat hak verirsinizki içimdeki korku geçmedi acaba başarılımı sorusu var hep içimde sizden ricam kendisine burun ameliyatı olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi
inşallah vardır.:Saruboceq:

estteikk bölümü iyi diye duydumm bi arkadaşımm numude de estteikk oldu (burun) gayet memnunmuşş

Canım Erkin Bey ameliyatı özel hast yapacağını söyledi ama tahliller Numunede yapılacakmış.Fakat eğer ameliyattan sonra hüsrana uğrarsam zoraki ikna ettiğim ailem ömür boyu başımın etini yer işte bu yüzden çok korkuyorum

Teşekkürler cevap verdiğin için fakat sanırım araştırdığım doktora ameliyat olan yok.
Halbuki belki dedim bir kişi bile olsa çıkar ve ameliyat sonrası konusunda az çok fikir verir napalım şans

sumrusimay canım sen arkadaşının burnunu gördünmü nasıldı yani dışardan gören biri olarak fikirlerini yazarmısın canım birde numuneden hangi dr a olmuş cevap yazarsan çık sevinirim

canım kardeşinden istemeye çalışıcam resimlerini izin veririse sanaada gönderirimm onun adrsini. birebir konuşsan daha iyi olur diye düşünüyorumm. numunede olmuşş o dediğimm kızdaa.buaralar pek giremiyorumm nete kusura bakma cevap yazamadımm. bu akşam sorcam yarınn haber vermeye çalışırımm.

X