• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi ANKARA dakiler Kına Gecesi için mekan arıyorum yardımcı olurmusunuz ???

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar merhaba Ankarada olan arkadaşlarım kına gecesi için Ankarada mekan arıyorum kalabalık oluruz diye tahmin ediyorum ortalama 400 kişi belkı dahada fazla olabılır...Bana tavsiye edeceginiz salonlar yerler var mı ? Bizim burda kına gecesi dışarda yapılmıyor herkes salon tutuyor tavsiyelerınız olursa memnun olurum :34:

ankaranin neresindesiniz bilmiyorum ama dugun salonlari genelde maltepe tarafinda cok diye biliyorum...

batıkent baran center nasıl arkadaslar kına için düşünüyorum da tavsiye edermisiniz?müziği eglencesi nasıl?

Kızlar merhaba Ankarada olan arkadaşlarım kına gecesi için Ankarada mekan arıyorum kalabalık oluruz diye tahmin ediyorum ortalama 400 kişi belkı dahada fazla olabılır...Bana tavsiye edeceginiz salonlar yerler var mı ? Bizim burda kına gecesi dışarda yapılmıyor herkes salon tutuyor tavsiyelerınız olursa memnun olurum :34:

mj sayım yeterli değilmiş ancak burdan yazıyorum inşallah görürsün yazıklarımı..

merhaba.. evet orayı tuttuk kişi başı 15 tl kokteyl menü..ara sıcak meye kuruyemiş mesrubat..içinde müzik de var.asgari 100 kişilik ödüosun zaten artı gelen olursa onları da sonradan ödüosun.biz şimdilik tutarken kapora bıraktık 200 tl.o kadar işte.foto video dahil değil o extra 300 tl..3 saat video cekimi ve 75 adet foto dahil bu fiyata.umarım yardımcı olmuşumdur.benim kınam olucak orda.bunun için de ideal diye düşünüorum.hayırlı olsun sizinde şimdiden

Çankaya taraflarında mekan bilen varsa ve önerebilirse çok mutlu olurum çünkü benim bildiğim yerler hep uzak o yüzden yakın bi yer olsun istiyorum..

Back