• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA daki arkadaslar yatak örtüsü ve diger alinacaklar icin yardim ???

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
:kkk: Merhaa arkadaslar bana Ankara da yatak örtüsü,nevresim takimi ve diger ev tekstil ürünlerimi alabilcegim hem kaliteli hem uygun fiyatli yerler önerirmisiniz ? Ankaradakiler siz genelde nerden aliyorsunuz yardimci olursaniz cok sevinirim. Ceyiz alisverisim icin bana yardimci olun lütfen bir de hali,perde,avize alacagim yerler icin tavsiylerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler ilgilenirseniz cok sevinirim :34::34::34:

Çıkrıkçılar çarşısında kocaemre mi ne öyle bir yer var çıkarken sağda taç ürünlerinde dışarda 100-150 olan ürünleri 75e falan aldım ben vallaha orjinalde birebir aynı ..Bilgin olsun.Beyaz eşya ve yemek takımını flan almadıysan eğer özl msjla konuşlım ben bütün herşeyi toptancıdan aldım gayette uyguna çeyizimi kapattım :)

Çıkrıkçılar çarşısında kocaemre mi ne öyle bir yer var çıkarken sağda taç ürünlerinde dışarda 100-150 olan ürünleri 75e falan aldım ben vallaha orjinalde birebir aynı ..Bilgin olsun.Beyaz eşya ve yemek takımını flan almadıysan eğer özl msjla konuşlım ben bütün herşeyi toptancıdan aldım gayette uyguna çeyizimi kapattım :)

cok saol canim benim tesekkür ederim yok daha almadik beyaz esya ve mobilyalari ben özelden mesaj atiyorum sana...

ya arkadaşlar bende ankarada yaşayacağım evlendikten sonra perde ve halılarımı ordan almak durumundayım nerden alabilrim bi öneriniz varmı acaba?

burayada detaylı yazarsan çok sevinirim. benim de evimizi yeni baştan dizmem gerekecek. Ankarayı hiç bilmiyorum. Çok faydası olur...

Canım sincana gitmeni tavsiye ederim ben koçtaşta avize beğenmiştim 150tl sincan da ikisini 150 aldım aynı model.... birde keçiören tarafını da tavsiye ederim... arkadaşların da dediği gibi ulusa da git eğer nevresim takımı düşünüyorsan şöyle diyim mesela ben taçın pamuklu saten nevresim takımı aldım 2007 modeli 80 TL idi 2009 modeli ise 150TL aynı marka aynı kumaş sadece deseni değişik... bu da aklında bulunsun kutulu model diye fiyat artışı yapıyorlar kutulu diye aldanma birde perdeli yatak örtüleri var onlarda evin tutlmuşsa yatak odasının ölçüsünü al ona göre onlarda al yoksa perde yumuyor öylece elinde kalıyor ve yatak örtüsünü de o kadar para verme ben 500 verdim şimdi kullanmıyorum bazanın altını bekliyo yazık günah o paraya eksiğini tamala onun yerine şimdiden hayırlı uğurlu olsun
başka sormak istediğin bir şey varsa özelden de sorabilirsin :)))))

bu konunun açılması iyi olmuş evlenecekler için fikir olarak iyi olur.benim de evlenmeme daha var ama çeyizimi şimdiden tamamlamayı düşünüyorum.malum evlilik zamanı bir sürü ıvır zıvır çıkıyo bir anda bütçeyi zorlamamak lazım.ben özellikle günlük yemek takımlarınızı marka mı aldınız yoksa herhangi bir yerden mi onu sormak istiyorum.acıkcası günlük elinin altında olan tabak bardak daha cok kırılır ve pahalı fiyata alıp da sonra takımın bozulması durumu var.o yüzden fiyatı uygun olan ve çeşit olan yerleri yazarsak çok iyi olur.ben de araştırdıkça yazarım.bi de takıntım var aldığım eşyalar uyumlu olsun istiyorum :9::9: evlenecek olanlara Allah yardım etsin,zor bu devirde gerçekten

Back