ankara da yaşayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi rumus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Arkadaşlar sincandan yıldırım beyazıt üniversitesine nasıl gidebilirimm??

ank.da oyle bir uni oldugunu ilk defa senden duydum.
dur bi bakayım.

enee çubuk yolundaymıs o,
direkt sincandan oraya arac var mı bilmiyorum ama ben olsam once uni.ogrenci işlerini arar ulasımı nasıl saglayacagımı sorardım.
haritada hemen yanında esenboga belediyesi gosteriyor, orayı da arayıp bilgi alabilirsin.
esenboga tarafına giden otobus var ama hava alanından sonra uni.ye gidiyor mu bilmiyorum.
elbet toplu tasıma vardır, en kotu ihtimalle cubuga giden asti den bir araca biner uni. önünde inersin.

Son düzenleme:
Çubuğa ulus gençlik parkından araç var sincandan ulusa gidebilirsin ama yoldırım bayezit tam olarak nerde hiç bilemiyorum.

arkadaşlar tam olarak adres bu : H.Sezai Korkut Cd. Sazak Sk. No: 2 Etlik-Keçiören ANKARA YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU

Sincanı bilmiyorum ama okul bizim burda..sincandan Sıhhiye ye gelebilir misin??Sıhhiyeden etlik dolmuşları sürekli geçiyor

Sincanı bilmiyorum ama okul bizim burda..sincandan Sıhhiye ye gelebilir misin??Sıhhiyeden etlik dolmuşları sürekli geçiyor

evet 514 le gelebilirim.Dolmuşlar şu sosyete pazarının ordan mı kalkıyo? söylesemj orda bırakır mı beni

evet 514 le gelebilirim.Dolmuşlar şu sosyete pazarının ordan mı kalkıyo? söylesemj orda bırakır mı beni

bence de en mantıklısı öğrenci işlerini ara nasıl ulaşım var onu sor.. boştan yere bazı yerlerde inip yürümek de var..

Köprünün üstünde sosyete pazarını tam bilmiyorum ama Hacettepe hastanesinin önünde de dolmuş geçiyor

Back