Ankara da yaşayanlar( resimli)

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
Bayanlar öncelikle Sincan ı baz alarak uygun fiyatlı bi abiye arayışındayım vaktim kısıtlı o yüzden sincan diyorum tadilatıydı falanıydı uğraştırmasın diye
Sincanda bildiğiniz alıp memnun kaldığınız abiye mağazası var mı ?
fiyat olarak üst sınır 250 tl olacak şekilde..
ve salı günü açık kuaför :) (sincan/etimesgut)
özellikle de şu tarz bişey arıyorum
En sağdaki

Hiç mi bi fikri olan yok (

Tatlım tam olarak aynısı olmasa da bu tarz bir çok elbiseyi çoook uygun fiyatlara internetten alabilirsin. Hem kargo ayağına kadar getirir. Sincanı hiç bilmiyorum maalesef, kusura bakma

Tatlım tam olarak aynısı olmasa da bu tarz bir çok elbiseyi çoook uygun fiyatlara internetten alabilirsin. Hem kargo ayağına kadar getirir. Sincanı hiç bilmiyorum maalesef, kusura bakma

teşekkürler ama kargo gecikirse diye endişeleniyorum zaten bulamadım da int.üzerinden de olsa :/

Bu elbiseyi alabilmek için en az 400 lirayı gözden çıkarmanız lazım. Sincan vs icin 50 lira daha ekleyin. Ankara tam dugun sezonunda fiyatlar uçmuş

Sali günü bütün kuaförler kapali diye biliyorum canim ama sen konus yine de sincan'da yeralti carsisi var oraya bakabilirsin abiye için

Ankara'yı hiç bilmiyorum yardım edemeyeceğim fakat elbiseye bayıldığımı söylemek istiyorum. :) Yalnız bu tarz bi elbiseyi 250'ye bulmanız imkansız.

en iyisi ulusa in
anafartalarda yada samanpazarında vardır kesin
ama sıkı pazarlık şart
geçen arkadaşım 550 tl abiyeyi pazarlıkla 150 tl almış
kuaförüde önceden ayarla konuşup kapora verdigin zaman salı günü açarlar

sincana tam olarak bilmiyorum ama alt çarşı diyolar öyle biyr duymuştum bi k istersen slı günü açık kuaför var mı onu bilemem

ohooo sincanda 250 tl ye iki tane bile alırsın yeraltı çarşısı var oralarda vardı abiye mağazaları

Ankara'yı hiç bilmiyorum yardım edemeyeceğim fakat elbiseye bayıldığımı söylemek istiyorum. :) Yalnız bu tarz bi elbiseyi 250'ye bulmanız imkansız.

Elbise 240 tl :) ama yeri uzak işte ve tadilat olayı var

ohooo sincanda 250 tl ye iki tane bile alırsın yeraltı çarşısı var oralarda vardı abiye mağazaları

biliyorum orayı da çok mu arabesk şeyler satıyolar sanki :/ allı pullu sahne kıyafeti gibi gençlere yönelk var mı ki

Canım salı gunu kızılaydaki çoğu kuafor açık, birde avm içindekiler açık, sincani hiç bilmem ama fırsatın varsa keçiören ve ulusa bakabilirsin, keçiören gazino ve şose tarafında istemedigin kadar abiye bulursun, bu tarz mı ona hiç dikkat etmedim ama fiyatlar uygun

Bende biliyorum da hiç düşünmemiştim ordan almayı teşekkürler canım

240 tl ye bulmuşsun işte daha niye arastiriyorsun ki... tadilatı aldığında verirsin Ekstradan da bi gün elbiseyi teslim almak için gidersin Kızılaya. .. sincan Kızılay arası çokta uzak sayılmaz max. 45 dakika. ..

Canım buldum ama bedeni yoktu bedeni olan yerlerde de renk yoktu renk olsa tadilat yoktu gidip bulamamktan korkuyorum bu sıcakta hiç çeklmiyo o kdar yol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…