Tatlım tam olarak aynısı olmasa da bu tarz bir çok elbiseyi çoook uygun fiyatlara internetten alabilirsin. Hem kargo ayağına kadar getirir. Sincanı hiç bilmiyorum maalesef, kusura bakma
Bayanlar öncelikle Sincan ı baz alarak uygun fiyatlı bi abiye arayışındayım vaktim kısıtlı o yüzden sincan diyorum tadilatıydı falanıydı uğraştırmasın diye
Sincanda bildiğiniz alıp memnun kaldığınız abiye mağazası var mı ?
fiyat olarak üst sınır 250 tl olacak şekilde..
ve salı günü açık kuaför :) (sincan/etimesgut)
özellikle de şu tarz bişey arıyorum
En sağdaki
Bayanlar öncelikle Sincan ı baz alarak uygun fiyatlı bi abiye arayışındayım vaktim kısıtlı o yüzden sincan diyorum tadilatıydı falanıydı uğraştırmasın diye
Sincanda bildiğiniz alıp memnun kaldığınız abiye mağazası var mı ?
fiyat olarak üst sınır 250 tl olacak şekilde..
ve salı günü açık kuaför :) (sincan/etimesgut)
özellikle de şu tarz bişey arıyorum
En sağdaki
Ankara'yı hiç bilmiyorum yardım edemeyeceğim fakat elbiseye bayıldığımı söylemek istiyorum. :) Yalnız bu tarz bi elbiseyi 250'ye bulmanız imkansız.
ohooo sincanda 250 tl ye iki tane bile alırsınyeraltı çarşısı var oralarda vardı abiye mağazaları
biliyorum orayı da çok mu arabesk şeyler satıyolar sanki :/ allı pullu sahne kıyafeti gibi gençlere yönelk var mı ki[/QUOTE
yo gayet şık kıyafetler var yeraltı çarşınk sor herkes bilir canım
240 tl ye bulmuşsun işte daha niye arastiriyorsun ki... tadilatı aldığında verirsin Ekstradan da bi gün elbiseyi teslim almak için gidersin Kızılaya. .. sincan Kızılay arası çokta uzak sayılmaz max. 45 dakika. ..