İğneli Epilasyon Ankara da uygun fiyatlı iğneli eğilasyon önerisi ?

Enjolras

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
448
78
28
25
merhabalar, dk sı 1.5 tl civarı olan, iz bırakmayan, memnun kaldığınız bir iğneli epilasyon merkezi önerir misiniz? 1 senede bel üstü tüm kıllarımdan kurtulmam lazım bel altına da lazer yaptırıcam.

1,5 liraya Gönül Hanım'ı duydum.
Forumda da giden bir tek kişi gördüm, o da memnun olduğunu söyledi.
Oturduğum semtte bir kuaför de 1 liraya iğneli yapıyor ama gidip deneyimlemedim.
Yani ne bileyim belli ki bu işlem pahalı bir şey, birisi de çok ucuza bunu sunduğunda "acaba?" dedirttiriyor.
Şu an en uygun 2 lira gibi görünüyor.
Bel üstü derken sırtınız mı yoksa göğüs mü? Bir yıl bile süreceğini düşünmüyorum bu işlemlerin, çok daha kısa zamanda kurtulursunuz bence.
Ve ne olursa olsun lazeri de tavsiye etmiyorum hiçbir yere. Lazerden yana olumlu sonuçlar almış insanlar yok değil ama bence risk almaya değmez. Daha az para ile kurtulayım derken, daha pahalıya gelebilir.
Dikkat edin.

Gönül hanımın adresi nedir? İlk kez duydum
Bel üstü = göbek, bel, sırt, meme, boyun, ense, yüzün tamamı, kol,omuz vs her şey işte
Lazer gayet olumlu sonuç veriyor, kız kardeşlerim yıllar önce yaptırdı, tabii ki tamamen bitmedi ama kayda değmeyecek kadar az kıl kaldı, ben de onlara iğneli yaptırır geçerim.

Maalesef açık adresini bilmiyorum.
Oh anladım, sizin epey bir yer varmış. O zaman haklısınız tabii. ( :

Maalesef açık adresini bilmiyorum.
Oh anladım, sizin epey bir yer varmış. O zaman haklısınız tabii. ( :

Gönül hanımın Googleda da adını arattım bir şey çıkmıyor acaba çalıştığı yerin adını biliyor müsünüz? Nasıl ulaşabilirim?

1 tl ye yapan yer nerede acaba? Güvenilir görünmüyor mu?
Daha 4-5 yıl öncesine kadar iğnelinin normal fiyatları 1 tl civarıydı. Vergi, kiralar ve aç gözlülük yüzünden neredeyse 4 tl ye yapan var

1 tl ye yapan yer nerede acaba? Güvenilir görünmüyor mu?
Daha 4-5 yıl öncesine kadar iğnelinin normal fiyatları 1 tl civarıydı. Vergi, kiralar ve aç gözlülük yüzünden neredeyse 4 tl ye yapan var

Yani dediğim gibi söylediğim yer bir kuaför.
Yani birçok işi yapan kişiler tarafından iğneli epilasyon da yapılıyor (?)
Bir belgeleri var mı? İyiler mi? Bilmiyorum.
Ben müşteri bile görmüyorum çoğu zaman o kuaförde.
Haklısınız pahalı, gerçekten pahalı. Ama şu var, sonucunda kesinlikle ama kesinlikle tüylerimizden kurtuluyoruz.
İki üç yıl deyin, biraz para harcayacaksınız ve sonra ömrünüzün sonuna kadar bir daha ağdaydı, kuafördü parası da derdi de olmayacak.
Dediğim gibi şimdilik en uygunu 2 lira olan yerler.

Doğru söylüyosunuz. Mecbur yaptırıcaz.
Siz nerede yaptırıyorsunuz? Ben 2 tl ye ebru hanımı düşünüyorum.
Yaptırıyorsanız nerelerinize yaptırdınız?

Ben Julia Hanıma gidiyorum 3 lira : (((
Ama kendisinde artık yer bulamadığım için ben de Ebru Hanımı düşünüyorum şu sıralar. Hem de daha uygun fiyatı.
Sadece yüzüm için gittim. (boyun + çene + bıyık + favori)

3 lira nedir yahu, 3 lirayı isterken utanmıyor mu acaba
Bu arada kadının gerçek adı mı julia, türk değil mi?

Yüzünüz bitti mi? Kaç seansta azalıp bitiyor ort? Tüm yüz kaç dk sürer tahmini?

Bu fiyatlar tabii neye göre konuluyor bilmiyorum. Mesela Sevda Hanım daha da pahalı.
Ama işinde gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Ben çok memnundum kendisinden.
Benim yüzümde tüy çok fazla. Bu fazlalığın içinde ince tüyleri de katarak söylüyorum. Normalde sarı olması gereken tüyler ben de belirgin olduğu için onlardan da epey rahatsızım. Biz bu ince tüylere çok giremedik maalesef, dediğim gibi ben artık kendisinde yer bulamıyorum maalesef.
Çok kalın ve belirgin olan tüyler ise, inanın ne kadar sürede bittiğini bilmiyorum.
Biz çok karışık çalıştık. Bir seans favoriler için gittiysem bir seans çene ve boyun, bazen bıyık..
İşte ağustos ayında başladım. Mayıs ayındayız. Çenemde ve boynumdaki bütün o kalın ve uzun(ki benim tüyler sakal gibiydi) kıllar bitti. Bıyık ise bu ay iki kalın tüy bir tarafta iki kalın bir tarafta olmak üzere çıkmıştı.
Yani artık yüzümde beni rahatsız eden uzun ve kalın hiçbir tüy yok.
Şimdi ise bu ince tüyler için bir arayış içindeyim işte.

Anlıyorum, ben öyle bi favori bi yanak gibi gitmem ya gitmişken tüm yüzümü alsın mesela, tüm kollarım gittiğimde alınsın , veya göbeğimin hepsini gittiğim gün kaç saat sürüyorsa alsın gibi bi yer olmalı. Öyle parça parça içim bayılır. Julia da ta eylüle veriyomuş xd daha neler sanki bedava
Julia 1 dk da kaç kıl alıyodur ortalama?

Oh bence dayanamazsınız bir an da bütün yüze. Ben 120 dk denedim ve gerçekten bayılacak gibiydim artık.
Acısını falan geçtim, o pozisyonda devamlı kalmak, bir yandan devamlı elektrik almak acı çekmek.
Yani dayanıklı biri misiniz bilmiyorum ama bir an da olup bitecek bir iş değil. Hele ki yüz için.
Yüzünüz deli gibi kızarıcak kabarıcak ... bilmiyorum zor yani.
Diğer bölgeler için bu mümkün kol göbek bence çok sorun olmaz. Ama eğer yüzünüz benim gibi aşırı tüylü ise, yok yani dayanılacak gibi bir durum değil. Bir an da olup bitsin olmuyor maalesef.
Evet maalesef eylüle veriyor, ki kendi seçimi değil gerçekten ona giden insan çok fazla.
Ben mesela 10 dk istemiştim bu haftalığına ama yok yani yer gidemedim.
1 dk da kaç kıl alıyor, inanın bilmiyorum, ama eli hızlı iki el çalışıyor.

Hmm anladım . O zaman şey yaparım mesela, kolumu aldırmaya gittiğimde favorileri alsın, göbeğimi aldırmaya gittiğimde yanakları alsın gibi yapayım.
Sizce bel üstü tüm vücut 1 senede 8.000 tl ye tamamen biter mi? Bel üstü her yer. Yüz dahil.
İki el çalışmak ne demek?

İnanın bilmiyorum.
Bu tabii yüz hariç diğer bölgeler kaç dakika sürüyor, kaç seans gerektirir hiçbir fikrim yok.
Ama göbek ve göğüs en iyi sonuç alınan yerlermiş. En fazla 3 seans ile biter sanırım. Ki 2 ve 3. seanslar ilk seansa göre çok ama çok daha kısa sürecek şekilde.
Şimdi kendiminkini hesapladım mesela.
Sadece yüz için 574 dk gitmişim ve yaklaşım 1500 lira tutmuş. Bunun son üç seansı 3 lira ile idi kalan seanslarım ise 2.5 tl üzerinden.
İki el demek, bir eli ile elektriği verirken diğer eli ile kılı cımbız ile alıyor.
Bazıları bunu tek elle yapıyor. Yani aynı eli ile elektriği veriyor sonra o eline cımbızı alıp kılı alıyor. Yani bu daha uzun sürüyor, ve sizin sürenizden gidiyor.

Ya gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel yardımcı oldun bana <3
Göbek ve göğüse çok sevindim. Sırt boyun falan da öyledir muhtemelen
Sadece yüz 1500 demişsin. Ama yüzünün tamamını da yapmamıştın galiba
İnş ebru hanım iki el çalışıyordur

Evet dediğim gibi ince kalın yüzümde çok fazla tüy var.
O yüzden birçoğu duruyor hala.
Duyduğuma göre Ebru Hanım da iki el çalışıyor.
Ve rica ederim tabii ki ( :

Merhabalar :)) Julia Hanımdan ilk seansımdan geldim ilk iğneli epilasyon tecrübem olunca yazayım dedim :) ben dekolte bölgesi göğüs ve göğüs arası için randevu aldım. 4 saat almıştım ama dayanmak ne mümkün. Heleki göğüs.. zaten ince deri ve ben zayıfım elektrik kemiğime geliyormuş gibi hissettim. Acı eşiğim gittikçe düştü vs 115 dk dayanabildimm :) tabi en koyu kalın kıllar göğüs aramdaydı onlar alındı dayanabildiğim kadar ince ayva tüylerini aldırdım. Diğer kalan inceler için diğer seansa artık. Göğüs aramda lazerden öyle olmuştu hormon sorunlarım da vardı tabii. Ama 7-8 aydır ellemiyordum hiçbir şekilde. Umarım çabuk biter dua edin kızlar. Ve kalınlar gidince ince tüyler bile gözüme batmaya başladı iğneli epilasyon bağımlılık yapıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…