• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da ucuz giyim yerleri

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
BEN ANKARADAN ELBISE ALMAK ISTIYORUM GUZEL MODEL SATAN YER BILENLER VARMI:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

kızılaydan koleje dogru yürürken ana yol üzerinde köprü var bi tane tam köprünün ayagının orda bi dükkan var orda cok uygun fiyata güzel elbiseler bulabilirsin canım ben baya bişey almıştım ordan.köşede bi dükkan ismini unuttum suan aklıma gelmiyor bi türlüfisfisfis

kızılaydan koleje dogru yürürken ana yol üzerinde köprü var bi tane tam köprünün ayagının orda bi dükkan var orda cok uygun fiyata güzel elbiseler bulabilirsin canım ben baya bişey almıştım ordan.köşede bi dükkan ismini unuttum suan aklıma gelmiyor bi türlüfisfisfis

carnabi sanırım canımhihoyyyt

banada öneride bulunabilcek varsa arkadaşlar sevinirim. ankarada çok vaktim olmayacak. bu nedenle ucuz (marka olup olmaması önemli değil) ve güzel mağaza bilen varmı???.

metronun altında hem uygun hem cok cesit oluyor kızlar oraya gidin hem yol üstü herkes rahatca gidebilir...onun dısında ankara forumda güzel kıyafetler oluyor ama herkesin bütcesine göre hem pahalı hem ucuz hem normal

Back