Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayanlar profesyonel bı resım kursu arıyorum resımle ılgılı bışeyler yapmak ıstıyorum.Eskılerden kalma ölü bi yeteneğim de varr bana yardım edebılcek mısınız acaba
canım belediyelerin ücretsiz kursları var birçok semtte.
özel kurslar çok pahalı ve gereksiz. en azından bir süre belediyelere gitmek iyi olabilir. ben 5 yıldır gidiyorum.
ücretsize git şimdilik ama daha ilgili oluyo özellerde yyaaa. ben malatyadayım kurs ücretleri özel aylık 100tl ile 500tl ye kadar çıkıyoo. erkek arkadaşımın da var kursu 100 ile 150 tl arası. tabi bunlar üniye hazırlık ve hobi kurs fiyatları. diğer fiyatları bilmem ama şimdilik ücretsiz al kurs ben veya başka arkadaşlar yardım ederiz burdan..
Ankara da nevart akademi de aldığım resim kursu eğitiminden, resim öğretmenliği ve özel yetenek ile içmimar olan tanıdıklarımdan da edindiğim tecrübelerle,diğer kurslarda tek bir ders üzerinden eğitim devam ederken, Nevart'ta farklı dersler veriliyor, farklı derslere farklı hocalar giriyor.Örneğin Türkiye de hiçbir yerde verilmeyen anatomi dersi veriliyor. mutlaka bilirsiniz sanatçı olmak isteyen birisi için en gerekli çalışmalardan biri anatomi. Eğer bilmek isterseniz, Heykel, renk bilgisi, temel çizim, imgesel tasarım, anatomi, desen, sanatsal algı, sanat tarihi gibi dersleri alarak eğitimlerini tamamlıyorlar. Ve verilen eğitim akademik bir eğitim, bir kurs gibi değil, üniversite düzeyinde bir eğitim veriliyor bundan dolayı da öğrenciler profesyonel bir eğitim alıyorlar bilginiz olsun tavsiye ederim