Frezya Guru Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 3.019 18 318 Ankara 31 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Frezya #1 Kızlar ben reiki yi bugün tesadüf eseri keşfettim...Ankarada eğitimini almak istiyorum,bildiğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirimmm
Kızlar ben reiki yi bugün tesadüf eseri keşfettim...Ankarada eğitimini almak istiyorum,bildiğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirimmm
E ebrulirenkler Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 2 0 6 34 Ankara 3 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Frezya #2 Frezya .!.: Kızlar ben reiki yi bugün tesadüf eseri keşfettim...Ankarada eğitimini almak istiyorum,bildiğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirimmm Genişletmek için tıkla... Merhaba 12 Ocak 2014 pazar günü saat 11:00 reiki eğitimimiz vardır. İgilenirseniz özelden mesaj atabilirsiniz.
Frezya .!.: Kızlar ben reiki yi bugün tesadüf eseri keşfettim...Ankarada eğitimini almak istiyorum,bildiğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirimmm Genişletmek için tıkla... Merhaba 12 Ocak 2014 pazar günü saat 11:00 reiki eğitimimiz vardır. İgilenirseniz özelden mesaj atabilirsiniz.
S sweetmor Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2011 11 0 36 Ankara 14 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Frezya #3 canım online egıtım ıcın ılgılenırsen msj atabılırsın yardımcı olurum
HAZAN33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 30 7 96 Amasya 18 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Frezya #4 Frezya .!.: Kızlar ben reiki yi bugün tesadüf eseri keşfettim...Ankarada eğitimini almak istiyorum,bildiğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirimmm Genişletmek için tıkla... Ankara da Öykü İnal var Reiki Master ve bütüncül şifacı uygulayıcısı Oyku_inal@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz
Frezya .!.: Kızlar ben reiki yi bugün tesadüf eseri keşfettim...Ankarada eğitimini almak istiyorum,bildiğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirimmm Genişletmek için tıkla... Ankara da Öykü İnal var Reiki Master ve bütüncül şifacı uygulayıcısı Oyku_inal@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz