• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ankara da perinatolog arayasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hamzam06

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.089
2.202
133
Merhaba arkadaslar
gecen sene Aralik ayinda dokuz aylik bebegim karnimda öldü. Surekli hastanedeydim hep iyi cok hareketli bir bebek dediler dogumuna gunler kalmisti yavrumun ölüsünü elimize verdiler.
Yasim 43 olacak gunler var ve ben yavrumun kardesini kucagima almak istiyorum insallah Allahin izni ile tabi...
Ankarada takibimi yaptirabilecegim bir perinatolog arayisim var tecrubelerinizi ve basinizdan gecenleri paylasabilir misiniz .
Tesekkurler herkese.

Arkadaslar sunu demeliyim belki de su an hamile degilim ancak icimde bir umut var Rabbim melek yavrumun cennet bahcelerinden bir kardesini bana nasip edecek insallah .

Tesekkur ederim sizin de basiniz sag olsun ne zaman ve neden kaybettiniz bebeginizi

Dhicbirsey yok dediler asiri kanama ile kaybettim 2014 yilinda bu yil 14 temmuzda 3 yil olacak
Basiniz sagolsun cok uzuldum peki baska bebeginiz var mi
veya genetik test tromfobili vs gibi degerlerinizi baktirdiniz mi Ankaradaysaniz bana hastane ve dr onereniz olabilir mi

Yok canim okayiptan sonra bes kaybim daha var su an hrs hastanesinde bugra hocayla tedavi oluyorum bu ay tekrardan baslayacagim denemeye bir kan pihtilasmasi var birde akyuvar fazlaligi varmis vucudum bebegi ysbanci madde olarak algilayip atiyormus bakalim bu ay belli olacak

Yok canim okayiptan sonra bes kaybim daha var su an hrs hastanesinde bugra hocayla tedavi oluyorum bu ay tekrardan baslayacagim denemeye bir kan pihtilasmasi var birde akyuvar fazlaligi varmis vucudum bebegi ysbanci madde olarak algilayip atiyormus bakalim bu ay belli olacak
Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun ... Hacettepede Murat Gultekin hoca da bana aynisini demisti vucudun bebegi zararli bir tehlike gibi goruyor o nedenle isin cok zor diye ;(
Her seye ragmen rabbim ol desin yeter olamayacak bir sey yok benim bir oglum var onsekize girecek ol dedi rabbim oldu yine derse hepimizin olur...

Amin insallah allah uzun omur versin isallah ogluna benim doktorum ne oldugunu biliyoruz sorunu bilmek cozumdur dedi bakalim ilac kullaniyorum insallah olur zor demedi

Bende ayni sorundan muzdaribim. 28 haftalik erken dogum yaptim bebegimi kaybettim ve sebebi enfeksiyon dendi ama kaynagi bulunamadi. Gazi universitesinde merih hanim varmis ona gitmeyi dusunuyorum . Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Bende ayni sorundan muzdaribim. 28 haftalik erken dogum yaptim bebegimi kaybettim ve sebebi enfeksiyon dendi ama kaynagi bulunamadi. Gazi universitesinde merih hanim varmis ona gitmeyi dusunuyorum . Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Basiniz sag olsun cok uzuldum
her kayip bir yikim ayi gunu kac olursa olsun...
benim bebegimi kaybetmemde elbet vesilesiz bir sey olmaz ama doktor kusuru cok fazla hep iyi iyi dediler yavrumun cansiz bedenini elimize verdiler...
Bana da bir arkadasim gaziden tuncay nas onerdi kendi kendime hamile kalamiyorum kaybimin ustunden yedi ay gecti yasim 43 ;( benim icin bebek hayal mi diye cok uzuluyorum yavrumun yerine avunabilecegim bir kardesi olsun istiyorum ama nasip iste en dogrusunu rabbim bilir...

Basiniz sag olsun cok uzuldum
her kayip bir yikim ayi gunu kac olursa olsun...
benim bebegimi kaybetmemde elbet vesilesiz bir sey olmaz ama doktor kusuru cok fazla hep iyi iyi dediler yavrumun cansiz bedenini elimize verdiler...
Bana da bir arkadasim gaziden tuncay nas onerdi kendi kendime hamile kalamiyorum kaybimin ustunden yedi ay gecti yasim 43 ;( benim icin bebek hayal mi diye cok uzuluyorum yavrumun yerine avunabilecegim bir kardesi olsun istiyorum ama nasip iste en dogrusunu rabbim bilir...
Tuncay nas a bende gittim hamileligin ortasinda riskli bi durum olustu. Cinnah caddesinde muayenehanesi var. Cok ilgili biri. Ben memnun kaldim. Stres yapmayin en azindan birtane evladiniz var insallah hayirlisiyla bitane daha olur. Yas sorun deil artik 50 yasina kadar tup bebek yapiolar.

Tuncay nas a bende gittim hamileligin ortasinda riskli bi durum olustu. Cinnah caddesinde muayenehanesi var. Cok ilgili biri. Ben memnun kaldim. Stres yapmayin en azindan birtane evladiniz var insallah hayirlisiyla bitane daha olur. Yas sorun deil artik 50 yasina kadar tup bebek yapiolar.
Cok tesekkur ederim boyle konusan birini gorunce cok seviniyorum ama doktorlar her bunyeye gore degisebilir kendinizi kandirmayin diyorlar
her sey bir nasip kismet nasibimde varsa olur bilmiyorum ki tek diyecegim evladima benzer bir bebegi rabbim bana nasip etsin insallah.
sizinde tez zamanda saglikli ve hayirli uzun omurlu bir yavruyla kucaginiz dolsun insallah .

Cok tesekkur ederim boyle konusan birini gorunce cok seviniyorum ama doktorlar her bunyeye gore degisebilir kendinizi kandirmayin diyorlar
her sey bir nasip kismet nasibimde varsa olur bilmiyorum ki tek diyecegim evladima benzer bir bebegi rabbim bana nasip etsin insallah.
sizinde tez zamanda saglikli ve hayirli uzun omurlu bir yavruyla kucaginiz dolsun insallah .
Allah hepimizin gonlune gore versin insallah. Doktorlar hep kotuyu soyler once kafaniz rahat olsun gerisi gelir ;)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun ve başın sagolsun, ben de 18 haftalık bebeğimi kaybetmiştim böbrek gelişimi olmadığı için, doktorum Prof özgür Deren'i tavsiye etmişti, gittik ama adamcağızın yapacak bi şeyi kalmamıştı, çok güler yüzlü ve işinin ehli bir hoca, Cinnah da muayenehanesi var ve gazi de çalışıyor aynı zamanda, istersen bir araştır

Back