• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da özel doktor

gul.ucuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
68
1
86
43
Ankara
arkadaşlar ankara da doktor arıyorum. pcos var yeni başlayacağım tedaviye. tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı. özel muayenehane de olur özel hastanede özellikle prof. ya da doç. yardımcı olabilir misiniz

canım çok tşk ederim cevabın için. senin problemin var mı? bi de ankara tıp ile aynı yerde mi bulunuyo özeli

bende adet düzensizliği vardı ama buna rağmen rabbime şükürler olsunki hamileyim :)) darısı sana olur tez vakitte inş. evet aynı yerde gitmek istersen yardımcı olabilirim doktorum zaten orda öğretim görevlisi bilgili birisi yani

inşallah canım çok sevindim senn adına :)) canım evet gitmek istiyorum şimdi il dışındayım ama yerini tarif edebilir misin bi de ulaşabileceğim tel nosu.

serdar oğuz zekai tahirden çok iyidir..doç zaten..muayenehanesi de var...arama motorundan aratırsan nosunu bulursun canım..geçmiş olsun

arkadaşlar ankara da doktor arıyorum. pcos var yeni başlayacağım tedaviye. tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı. özel muayenehane de olur özel hastanede özellikle prof. ya da doç. yardımcı olabilir misiniz

Hacettepede Prof. Dr Özgür Deren Çok iyi bir doktor.Özel muayenesi de var...

kızlar çok tşk ederim ikinize de serdar oğuz un adını çok duydum doç galiba çok yoğun deildir umarım

Canım ben de ztb ye gidiyorum.Çocuk tedavisi için.ıkinci aşılamamı oldum.Şimdi sonuç bekliyorum.Ben de pco luyum.Neyse özele falan gitmedim.ztb nin infertilite bölümüne git doğrudan.Rahatsızlığımız çok abartılı bişi değil.Şimdiden başlama o kadar para vermeye.Ben çok memnun kaldım ztb den.

öyle mi canım saolasın çok paniğim bu doktor konusunda doktor çok önemli çünkü. sen direk aşılamayla mı başladın?

Back