M meyracik Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 8 0 86 Diğer 6 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi meyracik #1 kızlar ben tel taktırcam. ankarada bildiğiniz iyi bir ortodontist biliyormusununz? bana yardımıcı olurmusununz lütfen...
kızlar ben tel taktırcam. ankarada bildiğiniz iyi bir ortodontist biliyormusununz? bana yardımıcı olurmusununz lütfen...
C ceylo18 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2009 28 0 86 Antalya 6 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi meyracik #2 merhaba, ben ankaradayken başkent diş hekimliğinde ortodonti tedavisi görmüştüm. Çok ilgililer ve fiyatı da uygundu. Bağkurluydum ve sadece orası ssk, bağkurda indirim yapıyordu. Şuan son durum ne bilmiyorum fakat tavsiye ederim.
merhaba, ben ankaradayken başkent diş hekimliğinde ortodonti tedavisi görmüştüm. Çok ilgililer ve fiyatı da uygundu. Bağkurluydum ve sadece orası ssk, bağkurda indirim yapıyordu. Şuan son durum ne bilmiyorum fakat tavsiye ederim.
M meyracik Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 8 0 86 Diğer 8 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi meyracik #3 ortodonistin ismini ve tel numarasını yazabilirmisin
C CindyreL Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2010 158 2 96 Ankara 28 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi meyracik #4 benim arkadasımda baskent diş hekimliğine gitmişti çok memnunum diyor büyük bir ihtimalle bende gidicem oraya
benim arkadasımda baskent diş hekimliğine gitmişti çok memnunum diyor büyük bir ihtimalle bende gidicem oraya