ANKARA da nisan mekani ariyoruz bilenler lütfen yardim edebilirler mi ?

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
merhaba herkese kuzenim dayimin kizi icin nisan mekani ariyoruz acele degil daha 5-6 ay zamanimiz var ama herseyi erkenden halletmek lazim diye düsündük...100-200 kisilik bir salon ya da onun gibi bir yer ariyoruz ankara da merkeze yakin yerler olsun istiyor kuzenim herkesin rahat gelebilmesi icin...oyun havali filan olcak nisan restaurant gibi bir yer deilde daha cok dügün salonu gibi bir yer olmasini istiyoruz önerebilceginiz yerler varsa fazla asiriya kacmayak normal bir mekan ariyoruz...yardimlarinizi bekliyoruz simdiden herkese tskler...a.s.

canım benim nişanım yenimahallede yeni başkent düğün ve nikah salonunda oldu....1 milyara tutmustuk...İçinde herşey dahıldı...cerez kurupasta yaşpasta orkestra meyve cola fanta su vidiyo ve fotograf dahil...

ciddimisin sen cnm ya zaten tüm aile ankara yenimahallede biz burayi daha önce niye duymadikki hemen bi arastiralim orayi cok iyiymis orasi yaaa saol balimmm

Bende kına için arıyorum
çok kalabalık olmaz
max 200 kişilik bi yer

oske bnm kuzende öyle istiyor en fazla 200 kisilik balim in dedigi yere bi bakalim biz insallah orasi olur ama bi yer bulursan yine yaz oske olurmu aklimizda bulunsun cünkü bnm kuzenin nisana daha 3-5 ay var ama biz her sey hazir olsun istiyoruz =))

balim cim cnm benim bu dügün salonu yenimahalledeki acaba tam olarak nerde karakol var bilirsin belki onun ne tarafina düsüyor biliyormusun tam olarak ya da yakinlarinda nereler var ??

Bir de Demet Lalegül Kavşağı (Lalegül Semt Pazarı Bitişiği ) No:70 de ISTANBUL DÜGÜN SALONU varmis orasida yakin yenimahalle ye ama ne kadar bilmiyorum internetten baktik salon nisan icin cok uygun Katlı Yaş Pasta, Kuru Pasta, Video Kamera, 3 Sanatçı, Piyanist filanmis kapasite 300 kisilik orasida güzele benziyor

bende cok sasirdim cidden ama sanirim orayi biliyorum o dügün salonunu ama bayagi sasirdim yaaa cidden hemde organizasyon yiyecek icecek icindeymis orkestra filan ...bundan iyisi bulunmazz =))

siz tutacakmisniz o salonu?

eger daha fazla bilgi edinme imkaniniz olursa banada söylermisiniz.

belki bende nisanimi ankarda yaparim diye düsünüyorum cünkü.

kac kisilik salon acaba?

yani bir milyar gercekten cok uygun bir fiyat.

siz tutacakmisniz o salonu?

eger daha fazla bilgi edinme imkaniniz olursa banada söylermisiniz.

belki bende nisanimi ankarda yaparim diye düsünüyorum cünkü.

kac kisilik salon acaba?

yani bir milyar gercekten cok uygun bir fiyat.

evet tatlim sanirim orda yapariz hem bize cok yakin yenimahallede yürüyerek gidiliyor bize o kadar yakin yani internetten de baktim ben nisan icin iyi yeterli internette 300 kisilik yaziyor cnm eger fiyatta oynuyorsa bile en fazla 100-200 oynar heralde öyle düsünüyorum sanirim orayi tutcaz BALIM arkadasa özelden mesaj attim cvp bekliyorum cevabi alir almaz sanada ulasirim ben cnm detayli bilgi alinca ...

Arkadaşımın kınası keçiören kalesınde olmuştu o kadar eğlenceli oldu ki yani kına için yer arayanlar varsa tavsiye ederim

Back