Nikah Ankara da Nikah

papatyam2011

.:AŞIK:.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.782
3
116
Eskişehir
Kizlarrrrr, benim sozlum Ankarali ve ben Izmirliyim. Kinagecemiz ve Dugunumuz Izmirde olucak salonumuzu tuttuk bile ama nikahi sozlumun ailesi 1 hafta oncesinden Ankarada olmasini istiyor... Ankara yida hic iyi bilmiyorum.. Nikah salonlarinda bana yardimci olurmusunuz lutfenn? Oglen kiyilcak bi nikah istiyoruz Cumartesi gunu, sonrada ailecek yemege gidicez.. 1 hafta sonrada dugunumuz Izmirde olucak.. Fiyatlarida soylerseniz cok sevinirim.. Cok opuldunuz simdidennnn.

canım ankarada hangi semte başvurduysanız orada nikah kıyılır. nikah evrakları hazırlanırken zaten bir miktar para odeniyor 150 tl sanırım onun dısında nıkah dairesinde nikah kıyılacagı için ekstra bir ücret gerekmiyor.ama nikah memurunu düğün salonuna cagırırsan ekstra para ödüyorsun. mutluluklar ve guzel ankaramıza hosgeldin sımdıden:)

Sagol canimm.. Altindag Belediyesi Nikah dairesi cok hosumuza gitti.. Kayinvalidemlerde orda oturuyor o yuzden orada olucak galiba nikahimiz.. Daha once gitmisligin varmi acaba orda bi nikaha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…