- 9 Mayıs 2016
- 10
- 1
- 36
- 27
- Konu Sahibi erenbkc123
-
HMerhaba arkadaslar.. Gogus ve gobek bolgem icin lazer epilasyona baslamayi dusunuyorum ama neresi oldugu konusuna karar veremedim..
Biltıp
Ozkaya tip merkezi
Epilida guzellik merkezi
Ankara lazer life
Bunlar su anda dusunduklerim.. Ankarada yasayanlar ve lazer epilasyon yaptiranlar siz ne dersiniz
HERİON POLİKLİNİĞİ YILDIZ-ÇANKAYA DA COK IYI CIHAZLARI...kesınlıkle tavsiye ederım.
Nekadar zamandır gidiyosunuz düğün hazırlığım var bende clnc medilife a gitmeyi düşünüyorum kaç seans ve ücretleri hakkında bilgi verirmisiniz?Ozel clnc medilife a gidiyorum memnunum öneririm
Özkaya yı duymuştum oraya gidebilirsin ekstra istersen özel clnc melilife var kızılayda oraya gidebilirsin ben memnunum.Merhaba arkadaslar.. Gogus ve gobek bolgem icin lazer epilasyona baslamayi dusunuyorum ama neresi oldugu konusuna karar veremedim..
Biltıp
Ozkaya tip merkezi
Epilida guzellik merkezi
Ankara lazer life
Bunlar su anda dusunduklerim.. Ankarada yasayanlar ve lazer epilasyon yaptiranlar siz ne dersiniz
ben nihat özkanın kliniğini tavsiye ederim..necatibeyde yeri..kendisi gatadan emekli doktordur..tabi lazeri bayan elemanları yapıyor..bişey olduğunda müdahele eder ben yüzüme koltukaltıma seneler önce yaptırmıştım..bi sürü lazer aletleri var sana hangisi uygunsa onur yapıyorlar.internet sitesi var ..nihat özkan diye yaz..orda telf no var..ara bi görüş git bak..ben şiddetle tavsiye ederim ..Merhaba arkadaslar.. Gogus ve gobek bolgem icin lazer epilasyona baslamayi dusunuyorum ama neresi oldugu konusuna karar veremedim..
Biltıp
Ozkaya tip merkezi
Epilida guzellik merkezi
Ankara lazer life
Canim 4.seansim olcak Mehmet Akgün e de daha bi cok islem yaptiriyorum 6 seans icin anlaştık cogu bitti az kaldi zaten ücretleri klinikle gorüşsen iyi olur.Nekadar zamandır gidiyosunuz düğün hazırlığım var bende clnc medilife a gitmeyi düşünüyorum kaç seans ve ücretleri hakkında bilgi verirmisiniz?
Tamamdır teşekkür ederim Mehmet Akgünle bi görüşmemiz oldu gayet olumlu geçti haftaya başlayacağım.Canim 4.seansim olcak Mehmet Akgün e de daha bi cok islem yaptiriyorum 6 seans icin anlaştık cogu bitti az kaldi zaten ücretleri klinikle gorüşsen iyi olur.
Hayirli olsun canım Mehmet Akgün' le bizde haftaya goruscez bakalm baska bir islem icin :)Tamamdır teşekkür ederim Mehmet Akgünle bi görüşmemiz oldu gayet olumlu geçti haftaya başlayacağım.
Kardeşim Dr. Buket Yıldırım'a gidiyor çok memnun bir göz atmanı öneririm.
Merhaba arkadaslar.. Gogus ve gobek bolgem icin lazer epilasyona baslamayi dusunuyorum ama neresi oldugu konusuna karar veremedim..
Biltıp
Ozkaya tip merkezi
Epilida guzellik merkezi
Ankara lazer life
Lazeri estetisyenler yapiyor zaten. Cok kizdiysaniz oranin doktoruna yapilan muameleyi anlatinAnkara Life Polikliniğine lazer epilasyon için gittim. Birkaç kişi vardı içeride sıra bekleyen. Ben de beklemeye başladım. Daha sonra orada çalışan bayanlardan birisi yanıma geldi. Doktor değildi. Çay falan ister misiniz diye soracak sandım ama birden lazer işlemi nasıl yapacağını anlatmaya başladı. Siz mi yapacaksınız işlemi diye sordum, evet dedi. Doktor hanım yok mu dedim, lazeri biz yapıyoruz dedi. Lazerle ilgili bir kaç bir şey sordum, cevap veremedi, söylediği şeylerde de pek emin değildi. Benimle birlikte bekleyen bir başkası 6. gelişiymiş ve daha hiç doktoru görmemiş. Bana sıra geldiğinde o kadar tarif etmeme rağmen alakasız yerleri de lazerle yakan kıza bu şekilde istemediğimi söylediğimde daha sonra "olmamış mı.! " diye sorarak "merak etmeyin beğenmediyseniz tekrar çıkarlar zaten" cevabı alınca şok oldum. Yani kısaca mekan, kuaförden bozma bir mekandan farksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?