• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ankara da lazer epilasyon?

erenbkc123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
10
1
36
27
Merhaba arkadaslar.. Lazer epilasyona baslamayi dusunuyorum ama neresi oldugu konusuna karar veremedim..

Biltıp
Ozkaya tip merkezi
Epilida guzellik merkezi
Ankara lazer life

Ankarada yasayanlar ve lazer epilasyon yaptiranlar düşüncelerini paykaşırsa sevinirim.

Son düzenleme:
Ben özel clnc medilife a başladım yeni sayılırım 1 seans bitti daha memnunun öneririm diğer seçeneklerin için çokta bilgiliyim diyemem.

tunalı da hly lazer sakın gitmeyin 3 yıldır gidiyorum azalma var ama 3 yıla göre cok az ilerliyor parayı başta istedikleri için geri de alamıyorsun hem zaman hem para hemde bitmemiş oluyorsunuz

Merhaba arkadaslar.. Gogus ve gobek bolgem icin lazer epilasyona baslamayi dusunuyorum ama neresi oldugu konusuna karar veremedim..

Biltıp
Ozkaya tip merkezi
Epilida guzellik merkezi
Ankara lazer life

Bunlar su anda dusunduklerim.. Ankarada yasayanlar ve lazer epilasyon yaptiranlar siz ne dersiniz
H

Elitcare güzellige gitemnızı tavsıye ederım 6 seansta %90 sonuç

Merhaba arkadaslar.. Gogus ve gobek bolgem icin lazer epilasyona baslamayi dusunuyorum ama neresi oldugu konusuna karar veremedim..

Biltıp
Ozkaya tip merkezi
Epilida guzellik merkezi
Ankara lazer life

Bunlar su anda dusunduklerim.. Ankarada yasayanlar ve lazer epilasyon yaptiranlar siz ne dersiniz
Özkaya yı duymuştum oraya gidebilirsin ekstra istersen özel clnc melilife var kızılayda oraya gidebilirsin ben memnunum.

Biltıp
Ozkaya tip merkezi
Epilida guzellik merkezi
Ankara lazer life

ben nihat özkanın kliniğini tavsiye ederim..necatibeyde yeri..kendisi gatadan emekli doktordur..tabi lazeri bayan elemanları yapıyor..bişey olduğunda müdahele eder ben yüzüme koltukaltıma seneler önce yaptırmıştım..bi sürü lazer aletleri var sana hangisi uygunsa onur yapıyorlar.internet sitesi var ..nihat özkan diye yaz..orda telf no var..ara bi görüş git bak..ben şiddetle tavsiye ederim ..

yazmayı unuttum arkadaşlar...sakın sakın güzellik merkezlerinde lazer yaptırmayın..kanuna göre bunların hepsi kaçaktır..tıp doktoru olmak zorunda..bunun için seçeceğiniz yerler poliklinik,tıp merkezi olamak zorunda lütfen dikkat ediniz..güzellik merkezlerinde tıp dr yoksa yasakve kaçak bu işi yapıyorlardır..google dan ilgili yönetmeliğe ulaşabilirsiniz..

Nekadar zamandır gidiyosunuz düğün hazırlığım var bende clnc medilife a gitmeyi düşünüyorum kaç seans ve ücretleri hakkında bilgi verirmisiniz?
Canim 4.seansim olcak Mehmet Akgün e de daha bi cok islem yaptiriyorum 6 seans icin anlaştık cogu bitti az kaldi zaten ücretleri klinikle gorüşsen iyi olur.

Canim 4.seansim olcak Mehmet Akgün e de daha bi cok islem yaptiriyorum 6 seans icin anlaştık cogu bitti az kaldi zaten ücretleri klinikle gorüşsen iyi olur.
Tamamdır teşekkür ederim Mehmet Akgünle bi görüşmemiz oldu gayet olumlu geçti haftaya başlayacağım.

arkadaşlar bende bir kaç sene öncesine kadar güvenilir lazer epilasyon merkezi arayışı içerisindeydim, bir kaç kötü tecrübeden sonra Dr. Murat Baykır ile tanıştım. Kendisi dermotolog olduğundan dolayı ayrı bir güven duydum ve kararımı verdim. Koltuk altı ve bacak bölgelerime lazer epilasyon yaptırdım ve verdiği talimatlara uydum. Sonuç mükemmel. Kesinlikle verdiğim paraya değdi. Şu an tüyden eser yok. Kendisinin özel muayenehanesi vardı benim gittiğim dönemlerde ama şu an Ankara TOBB ETÜ hastanesinde diye duydum. Google'dan tam yerini aratırsanız bulursunuz.

lazer epilasyona herion polikliniğine gidebılırısınız kesın sonuc ...

Biltıp
Ozkaya tip merkezi
Epilida guzellik merkezi
Ankara lazer life

Ankara Life Polikliniğine lazer epilasyon için gittim. Birkaç kişi vardı içeride sıra bekleyen. Ben de beklemeye başladım. Daha sonra orada çalışan bayanlardan birisi yanıma geldi. Doktor değildi. Çay falan ister misiniz diye soracak sandım ama birden lazer işlemi nasıl yapacağını anlatmaya başladı. Siz mi yapacaksınız işlemi diye sordum, evet dedi. Doktor hanım yok mu dedim, lazeri biz yapıyoruz dedi. Lazerle ilgili bir kaç bir şey sordum, cevap veremedi, söylediği şeylerde de pek emin değildi. Benimle birlikte bekleyen bir başkası 6. gelişiymiş ve daha hiç doktoru görmemiş. Bana sıra geldiğinde o kadar tarif etmeme rağmen alakasız yerleri de lazerle yakan kıza bu şekilde istemediğimi söylediğimde daha sonra "olmamış mı.! " diye sorarak "merak etmeyin beğenmediyseniz tekrar çıkarlar zaten" cevabı alınca şok oldum. Yani kısaca mekan, kuaförden bozma bir mekandan farksız.

Ankara Life Polikliniğine lazer epilasyon için gittim. Birkaç kişi vardı içeride sıra bekleyen. Ben de beklemeye başladım. Daha sonra orada çalışan bayanlardan birisi yanıma geldi. Doktor değildi. Çay falan ister misiniz diye soracak sandım ama birden lazer işlemi nasıl yapacağını anlatmaya başladı. Siz mi yapacaksınız işlemi diye sordum, evet dedi. Doktor hanım yok mu dedim, lazeri biz yapıyoruz dedi. Lazerle ilgili bir kaç bir şey sordum, cevap veremedi, söylediği şeylerde de pek emin değildi. Benimle birlikte bekleyen bir başkası 6. gelişiymiş ve daha hiç doktoru görmemiş. Bana sıra geldiğinde o kadar tarif etmeme rağmen alakasız yerleri de lazerle yakan kıza bu şekilde istemediğimi söylediğimde daha sonra "olmamış mı.! " diye sorarak "merak etmeyin beğenmediyseniz tekrar çıkarlar zaten" cevabı alınca şok oldum. Yani kısaca mekan, kuaförden bozma bir mekandan farksız.
Lazeri estetisyenler yapiyor zaten. Cok kizdiysaniz oranin doktoruna yapilan muameleyi anlatin

Back