- Konu Sahibi ayisigi111
-
Arkadaşlar ben uzun süre araştırdım. Tunalı'da Epimed Estetik'de epilasyona başladım. Hem doktor kontrolünde yapıyorlar hem de çok ilgilendiler. Tüm vücut yaptırıyorum 5-6 seansta sonuç alırsınız denildi. 4 seans oldu başlayalı çok memnunum çok güzel sonuç aldım.Tavsiye ediyorum :) lazer çok büyük rahatlık ya :))
Arkadaşlar ben uzun süre araştırdım. Tunalı'da Epimed Estetik'de epilasyona başladım. Hem doktor kontrolünde yapıyorlar hem de çok ilgilendiler. Tüm vücut yaptırıyorum 5-6 seansta sonuç alırsınız denildi. 4 seans oldu başlayalı çok memnunum çok güzel sonuç aldım.Tavsiye ediyorum :) lazer çok büyük rahatlık ya :))
lazerin doktor kontrolünde yapılması çok önemli bence.güzellik merkezlerine hiç güvenemiyorum.bende leke oluştu çünkü
şimdi özkaya tıp merkezine gidiyorum.çok memnunum.cihazları çok iyi gerçekten.tavsiye ediyorum arkadaşlar.
bende özkayada yaptırdım.gerçekten cihazları çok iyi.ben ciddi sonuçlar aldım.tüm yakınlarımı yönlendirdim.doktorun olması büyük bir artı.Heryere güvenmeyin arkadaşlar iyice araştırın sonuçları kötü olabiliyor
Ben Özel Clnc medilife da yaptiriyorum lazerimi tavsiye ederim canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?