- Konu Sahibi ayisigi111
kzılar ankara tunalıda çok uygun fiyata lazer yapan bi yer buldum çokta memnunum .yeni açıldııg için uygunmuş zaten düşünenelr msj yazabilir..yaz ayı malum belki arayıştasınız diye paylaştım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kzılar ankara tunalıda çok uygun fiyata lazer yapan bi yer buldum çokta memnunum .yeni açıldııg için uygunmuş zaten düşünenelr msj yazabilir..yaz ayı malum belki arayıştasınız diye paylaştım..
daha önce lazer yaptırmıştım fakat özellikle yüzdeki tüyler daha beter gelmişti meğer o lazer adı altınd ayapılan bi işlemmiş..burda ikincis seansım gaye tmemnunum..sanırım makina adı .qantum...paket 5 seans 500 lira yer değişitirdikleri içinmiş tunalıda şuanki yerleri normali 1000 lira %70 bitme garantisi verdiler.zaten hereksin kıl özelliği farklıymış önce makina tanıyomu diye bakıyolar sınra ayarlayıp uyguluyolar..
canım rica etsem adresini banada da özelden yazar mısın? çok teşekkürler şimdiden
Pek çok arkadaşım toplu para ödeyip bitene kadar diye anlaştılar ama sonuç hep hüsran oldu çoğu ıpl ve ütüleme adı altında cihazlara vede salonlara gittiler , ben bu süreçte çok araştırıyorum birkere lazer poliklinik Yada hastanede doktor gözetiminde olsun ayrıca alexandrite ve ndyag cihazlar olsun istiyorum çünkü İstanbul'daki arkadaşlarım hastanelerde hep bu cihazların olduğunu ve memnun olduklarını söylüyor, ayrıca bu cihazlar saf lazermiş ve ciddi maliyetleri olduğu için tüm vücut bitene kadar gibi komik fiyatlara bu cihazlarla işlem yapılamıyormuş kafam biraz karıştı çok pahalı olsun istemiyorum önerilerinizi bekliyorum Herion polikliniğinde 6 seans kolaltı bikini yarım bacak alexandrite ve ndyag için 1200 visa ve 1000 nakit fiyat aldım ancak sadece Ağustos ayında ödersem geçerliymiş, Eylül'de 1500 Ekim'de 1750 olarak uygulanıyormuş ve hersene sadece Temmuz Ağustos'ta kampanya varmış! Güvenilir bir yerse düşünüyorum birde burası Ümitköyde bense keçiörendeyim bana tunalıdada şubeleri var dendi ama bulamadım?
Cevabınız için tşk, bir sorum daha olacak doktorla görüşülebiliyormu? Siz fiyat ne ödediniz
Dün ilk seansıma gittim kolaltı tüm genital anüs çevresi ve bikini kenarı 150 tl yerine 100 tl olarak başladım ve tedavi süresince sabit fiyat garantisi verdiler anüs çevresi ve bikini kenarı ilave etmesem 59 tl imiş, üzerinde epicare yazan ve üzerinde bir laptop bilgisayarla dozları ayarlanan cihaz kullanıldı, Amerikan malı alexandrite cihazıymış canım yanmadı kırmızı bir ışık temazsız ve soğuk hava üflemeliydi, bu gün cildimde ufak çizik şeklinde lekeler var sanırım kılların yanınca ciltte bıraktığı iz , şimdilik memnunum bakalım devamında başka bölgeler düşüneceğim ben ilk seansta randevu bulunamadığı için ümitköye gittim sonraki seans için tunalıdan randevu alabildim
Arkadaşlar ben uzun süre araştırdım. Tunalı'da Epimed Estetik'de epilasyona başladım. Hem doktor kontrolünde yapıyorlar hem de çok ilgilendiler. Tüm vücut yaptırıyorum 5-6 seansta sonuç alırsınız denildi. 4 seans oldu başlayalı çok memnunum çok güzel sonuç aldım.Tavsiye ediyorum :) lazer çok büyük rahatlık ya :))
Arkadaşlar ben uzun süre araştırdım. Tunalı'da Epimed Estetik'de epilasyona başladım. Hem doktor kontrolünde yapıyorlar hem de çok ilgilendiler. Tüm vücut yaptırıyorum 5-6 seansta sonuç alırsınız denildi. 4 seans oldu başlayalı çok memnunum çok güzel sonuç aldım.Tavsiye ediyorum :) lazer çok büyük rahatlık ya :))