• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da KPSS kursu öneriniz var mı ??

dermannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
332
19
68
Ankara
Kpss kursu araştırıyorum Ankarada;
Pegem akedemi
Dosya dersanesi
yargı dersanesi
yükseliş deersanesi
murat dersanesi
karacan akedemi

bu kursalaradn birini tercih edecem gibi görünüyor,bu kurslar hakkında bi fikri olan var mı yada önerebileceginiz başka kurs,iibf çıkışlıyım gidecegim kursun hem genel kültür genel yetenek de hemde iktisat,maliye,muhasebe hukuk gibi alan derslerindede iyi olmasını istiyorum...fikirlerinizi paylaşırmısınız

xakademi açıldı ankarada.

tarih hocamız hakan dedenin, çok iyi bir insan kendisi.
dersaneside eminim çok iyidir.

canım ben yukselısle karacanla yedı ıklımle gorustum bırkac arkadasım yargıyıda onerdı orayla ve ıhtıyacla gorusucem bende ııbflıyım alana gıdıcem onemlı olan ıktısat ve hukuk hocalarının ıyı olması en cok tabıkı dıgerlerıde onemlı ama arastırıyorum bakalım dıger ıkısylede gorustugumde gpruslerımı yazarım

ben yörüngeye gittim. oldukça iyi hocaları var. tavsiye ederim arkadaşlar

Merhaba ben de Ankara'dayım. GK GY için Garanti akademi diyebilirim. Ama şöyle düşünün 2013 kpss ye hazırlık süreci ders bazlı olmalı. Stratejiyi iyi kurmalısın. Popüler hocaları araştır. Hakan DEDE, Evren Karataş gibi. Mesela Hakan Dede'nin yeni sisteme uygun kitapları yeni çıktı ben Avantaj Kitaptan Aldım. hangi derste hangi hoca iyi bunlar hangi dersanede var bunları düşünmelisin. Kpss Kitapları,LYS Kitapları, ALES Kitapları, ÖABT Kitapları, Yargı Yayınları,İhtiyaç Yayınları adresinden Hakan hocanın klitaplarına ulaşabilirsin.

Back