• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA da kır düğünü yapmak isteyen arkadaslar icin (resimli) !!!

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
:kkk: Ankara da kır dügünü yapmak isteyen arkadaslarım varsa diye böyle yararlı bi konu açmak istedim.Kendimde mekan arayışı içinde olduğumdan heyecan ve stres zirvede :60: Fakat ben kır düğünü yerine salonda yapmayı planlıyorum insallah bi kac arkadaşıma yardımcı olabilirim :34: Resimli eklediğim için beğendiklerinizi internettende detaylıca araştırabilirsiniz :34:

NÜVE PARK
Adres = Turgut Özal Blv. No:70 İncek Ankara

$nuve_park_kir_dugunu_31.jpg $nüve park.png2.jpg $nüve park.jpg $nüve park.png2.png574.jpg $nüve park.png2.png5745.jpg $nüve park.png25.jpg $nuve_park_kir_dugunu_21.jpg $nuve_park_kir_dugunu_4.jpg $nuve_park_kir_dugunu_3.jpg $nuve_park_kir_dugunu_1.jpg $nüve park.png985.jpg $nüve park.png233.jpg $nüve park.png98.jpg $nüve park.png87.jpg $nüve park.png85.jpg

VİŞNE KIR DÜĞÜN
Adres = Çankaya Çevre Yolu (Doğukent cad.) Yeşilkent (mühye köyü) No:15 Çankaya/Ankara

$visne6.jpg $visne5.jpg $visne3.jpg $visne2.jpg $visne1.jpg $visne_kir_dugunu_fayton_gelin_1.jpg

MAHZEN
Adres = Turgut Özal Bul. No: 27 İncek-Gölbaşı/ Ankara

$mahzenkirdugun6.jpg $mahzenkirdugun5.jpg $mahzenkirdugun4.jpg $mahzenkirdugun3.jpg $mahzenkirdugun2.jpg $mahzenkirdugun1.jpg

GALBA RESTAURANT (ve yüzme havuzu)
Adres = Anadolu bulvarı,Yahyalar 996 (88) sok. Yenimahalle/Ankara

$dugun_galba_restaurant_kir_6.jpg $dugun_galba_restaurant_kir_5.jpg $dugun_galba_restaurant_kir_4.jpg $dugun_galba_restaurant_kir_3.jpg $dugun_galba_restaurant_kir_2.jpg $dugun_galba_restaurant_kir_1.jpg $dugun_galba_restaurant_kir_4.jpg

Eklentiler

• $n.jpg
    $n.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 1.270
  • $nuve_park_kir_dugunu_2.jpg
    $nuve_park_kir_dugunu_2.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 1.226
Son düzenleme:
tatlım çok teşekkürler emeğine sağlık, bu bulduklarına bende bakmıştım ancak yemekli düşündüğümüz için buralar oldukça pahalıdır diye düşünüyorum...birde biz mayısta yapmayı planlıyoruz o yüzden muhtemelen kır düğünü için hava çok uygun olmayacak :( sırf bu yüzden o kadar beklemişim, hazirana temmuzamı atsam diyorum ama bilemiyorum...kapalı mekanlardada manzaralı yer olursa güzel olabilir diye düşünüyorum bakalım

ankarada da çok hoş yerler varmış fiyatları istanbulla kafa kafaya mı acaba burda çok pahalı :20: of of

tatlım çok teşekkürler emeğine sağlık, bu bulduklarına bende bakmıştım ancak yemekli düşündüğümüz için buralar oldukça pahalıdır diye düşünüyorum...birde biz mayısta yapmayı planlıyoruz o yüzden muhtemelen kır düğünü için hava çok uygun olmayacak :( sırf bu yüzden o kadar beklemişim, hazirana temmuzamı atsam diyorum ama bilemiyorum...kapalı mekanlardada manzaralı yer olursa güzel olabilir diye düşünüyorum bakalım

canım söyle söyleyim benide aşar kesilikle ama fikir olsun diye koymak istedim benimki salonda olcak zaten =)) bu gibi yerlerde 700-800 kisi olmaz yaten cünkü 25-50 tl arasında kisi bası menüleri var bayagı bi asar yani :56:

ankarada da çok hoş yerler varmış fiyatları istanbulla kafa kafaya mı acaba burda çok pahalı :20: of of

valla cnm arayıp tek tek konusman lazım ama genelde acık mekanda yemekli olunca bayagı bi oluyor haliyle şahsen ben o kadar paraya kıyamam kişi başi menü olarak genelde 25-50 tl arası değisiyormus :5: ama mekanlara diycek söz yok harika yerler :69:

canım söyle söyleyim benide aşar kesilikle ama fikir olsun diye koymak istedim benimki salonda olcak zaten =)) bu gibi yerlerde 700-800 kisi olmaz yaten cünkü 25-50 tl arasında kisi bası menüleri var bayagı bi asar yani :56:
ewt bizim en az 400 kişi olacağına göre baya baya aşar, ama yemekli daha uygun yerlerde var ya 19 mayıs stadyumunun içindeki yerler var gayette güzel eğlendiriyorlar<:)bizzat düğüne gittim bakalım, ama bence yemekli olacaksada en fazla 10-12000olmalı, onu aşarsa kokteyl olabilir diye düşünüyorum bakalım...

Merhaba hanımlar. Bizimde 2013'te düğünümüz var. Malum Ramazan ayı yaza denk geliyor düğün için bir an önce yer ayırmaya karar verdik. Hasbahçe'yi internetten gördüğüm kadarıyla çok beğendim tam hayal ettiğim gibi bir yer. Fiyatı ve hizmeti konusunda bir bilginiz var mı? Herhalde yeni açılmış, forumlarda da bura dışında hiç bir bilgi bulamadım. Hasbahçe'de düğün yapan, katılan ya da bir fikri olanınız varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ayrıca baktığımız yerler itibariyle evleneceklere bilgilerimi de sunayım. Ankara Vali Galip Bey Vilayetler Evi bizi şoka uğrattı. 350 kişi için 50.000 TL fiyat verdiler! Bu fiyata organizasyon pasta falan dahil ama gene de aşırı pahalı. Bunu duyunca ne yapacağımı şaşırdım, halbuki orayı ortalama bir yer olarak biliyordum. Club Avenue ve Atlı Spor Kulubü kişi başı 80 TL fiyat verdi organizasyon pasta falan dahil ama ben masalarda şamdanlar falan istiyorum onlar dahil değilmiş, bu tür ekstralar hariç. Köşk Restaurant, Club Mirador ve Akalın 350 kişi için her şey dahil (hemen hemen..) yaklaşık 25.000TL fiyat verdi.Annem Club Mirador'un hizmetini hiç beğenmemiş çalışanlar çok ilgisiz gelmiş ona, Akalın'ınkinden ise çok memnun kalmış. Gerçi ben Akalın'ı internetten beğenmedim ama gerçekte internettekinden çok farklı olduğunu ferah olduğunu söyledi.. Bilemiyorum bu hafta gidip göreceğim. Ama gene de ben yeşillikler içinde, havuzlu böyle ışıl ışıl, ferah bir yer arıyorum. Ama her yer çok pahalı...350 kişi için 25.000den düşük fiyata bir yer bulamadık. Duyduklarımız da hiç istediğim gibi değil. Zaten Rixos'a, Sheraton'a Bilkent Otel'e fiyat bile soramıyorum o kadar ki korkuyorum. Onların fiyatları nasıl acaba merak ettim şimdi bileniniz var mı? :30: Ama en çok Hasbahçe'yi merak ediyorum , fiyatı, hizmeti hakkında bir bilgi olan??

Merhaba hanımlar. Bizimde 2013'te düğünümüz var. Malum Ramazan ayı yaza denk geliyor düğün için bir an önce yer ayırmaya karar verdik. Hasbahçe'yi internetten gördüğüm kadarıyla çok beğendim tam hayal ettiğim gibi bir yer. Fiyatı ve hizmeti konusunda bir bilginiz var mı? Herhalde yeni açılmış, forumlarda da bura dışında hiç bir bilgi bulamadım. Hasbahçe'de düğün yapan, katılan ya da bir fikri olanınız varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ayrıca baktığımız yerler itibariyle evleneceklere bilgilerimi de sunayım. Ankara Vali Galip Bey Vilayetler Evi bizi şoka uğrattı. 350 kişi için 50.000 TL fiyat verdiler! Bu fiyata organizasyon pasta falan dahil ama gene de aşırı pahalı. Bunu duyunca ne yapacağımı şaşırdım, halbuki orayı ortalama bir yer olarak biliyordum. Club Avenue ve Atlı Spor Kulubü kişi başı 80 TL fiyat verdi organizasyon pasta falan dahil ama ben masalarda şamdanlar falan istiyorum onlar dahil değilmiş, bu tür ekstralar hariç. Köşk Restaurant, Club Mirador ve Akalın 350 kişi için her şey dahil (hemen hemen..) yaklaşık 25.000TL fiyat verdi.Annem Club Mirador'un hizmetini hiç beğenmemiş çalışanlar çok ilgisiz gelmiş ona, Akalın'ınkinden ise çok memnun kalmış. Gerçi ben Akalın'ı internetten beğenmedim ama gerçekte internettekinden çok farklı olduğunu ferah olduğunu söyledi.. Bilemiyorum bu hafta gidip göreceğim. Ama gene de ben yeşillikler içinde, havuzlu böyle ışıl ışıl, ferah bir yer arıyorum. Ama her yer çok pahalı...350 kişi için 25.000den düşük fiyata bir yer bulamadık. Duyduklarımız da hiç istediğim gibi değil. Zaten Rixos'a, Sheraton'a Bilkent Otel'e fiyat bile soramıyorum o kadar ki korkuyorum. Onların fiyatları nasıl acaba merak ettim şimdi bileniniz var mı? :30: Ama en çok Hasbahçe'yi merak ediyorum , fiyatı, hizmeti hakkında bir bilgi olan??

Tam emin olmamakla birlikte Bilkent Otel kişi başı 70 tl diye duymuştum. 1ay sonra orada arkadaşımın düğünü var. Benim mezuniyetim de oradaydı hizmeti de servisi de oldukça güzel oluyor. Kişi sayısı arttıkça daha uygun menüler ve indirim yapıldığını da duydum.Rixos 90 ile 120 tl arası kişi başıydı geçen yıl.Şahhane de 250 kişi için 25bin lira istedi bu yılki fiyatıymış.Hasbahçe de fiyat olarak yanlış bilmiyorsam 60 ila 90 arası yine.Düğün değil ama nişanını yapan arkadaşım oldu, çok memnun kaldığını söyleyemicem:(

Dilerseniz organizasyonlarda yardımcı olabiliriz.. Otellerden sizler adına daha uygun fiyatlar alabiliriz..
Bu konuda uzman şirketimiz mevcut..

Merhaba ben erguvan kasrini tavsiye etmiyorum dugunumuzu rezil etttiler sadece gorsellige bakmaykn gercekten hepsini allaha havale ettim

İncek te yeni açılan bir mekan bar, Heybeli bahçe orayı da tabsiye ederim. Haftasonu kahvaltı için oradaydım gerçekten çok lezizdi. Mekan organizasyonlar için uygun, incelemenizi tavsiye ederim.

İncek te yeni açılan bir mekan bar, Heybeli bahçe orayı da tabsiye ederim. Haftasonu kahvaltı için oradaydım gerçekten çok lezizdi. Mekan organizasyonlar için uygun, incelemenizi tavsiye ederim.
galiba daha önce bir organizasyon yapmamış ben de mekan arayışındayım açıkçası.

merhaba kızlar , düğünlerde mekan, organizasyon, yemek, gelinlik, damatlık çok önemli tabi. Ama bunun yanı sıra birde görsel şovlar gerekli. Bunun için lazım olan tabi ki havai fişek, konfeti, meşale... Bunlar bir düğünün olmazsa olmazları. Kendi düğünümde de bunları kullandım ve harika bir görünüm oldu. Bunları almak içinde bir yerlere gitmeme gerek kalmadı. .... ve .... dan bir sipariş verdim verdim ayağıma kadar geldi.:KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar. ben de mayıs 2017de evleniyorum inş. bir çok düğün mekanı gezdim ankarada.stardust incekte yapmaya karar verdik. ben beüendim mekanı ama daha önce burada düğün yapan oldu mu? memnun kaldınız mı?

Back