Ankara da kalıcı kızlık zarı dikimi en iyi doktor hangisi

Benm konustugum biri vardi nikah kiymislardi ama ilişki daha yasamamislardi dun yazdi bana instadan cuma gunu dikitemis gecen hafta cumartsi iliskiye girmiş basarili dedi gecici yaptircam diyordu kan gelmis yani eşi anlamamis hic
Bahsettği kişi benim ben önce kalıcı yaptırdım ama tutmadı sonra 31 mayısta geçiçi için banu akçal a gittim 1 mayısta ilişki oldu ve eşim hiç bir şey anlamadı burda yardım isteyen çogu arakafaşada görsel resim attım zaten ankarada 3 doktor var banu akçal ebru zulfikar meral sönmezer fiyat olarak en iyisi banu akçaldı ve ben onu tercih ettim davranısı yaklaşımı çok iyiydi ve kesin garanti verdi tek gitmemeniz gereken doktor ceylan ilhan iyiki ona güvenip ilişki yaşamamışım kanama olmazdı

B

Bnde istanbulda yasiyorum 23 yasindayim
Ya daha yaşın çok küçük zaten evlenmek için çok gençsin neden bu kadar acele ediyorsun ki bu dikme olayına falan seni seven seni önemseyen insan senin orana bakmaz ki seninle bakire olduğun için evlenmek isteyen bir insanla mutlu olamazsın mümkün değil böyle bir şey kendi kararın ama bence beklemelisin

Zatwn suan evlilik falan dusunmuyorum ama kalici yaptrsam psikolojikman daha iyi hissedicem ve gercekten hemen hemen çoğu insan bakirelige onem veriyo bende napicagimi Bilmiyorum iyi bi doktor kalici yapabilen arastiriyorum turgay hoca surkeli karsima cikiyo oda çok pahali

Bende geçici yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum ipler belli olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…